Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Tubulatura textila FabricAir

TVA inclus

Tubulatura textila FabricAir

Sistemele de conducte FabricAir oferă soluția ideală pentru aplicațiile de răcire, încălzire, ventilație și refrigerare. Soluțiile noastre sunt personalizate pentru a se potrivi exact nevoilor clientului.

FABRICAIR
Tubulatura textila FabricAir
Sisteme de conductă

Sistemele de conducte FabricAir oferă soluția ideală pentru aplicațiile de răcire, încălzire, ventilație și refrigerare. Soluțiile noastre sunt personalizate pentru a se potrivi exact nevoilor clientului.


Dincolo de economiile considerabile de costuri și de calitatea superioară a produsului, conductele FabricAir oferă o calitate îmbunătățită a aerului din interior și un confort sporit al angajaților.


Sistemele de dispersie și distribuție FabricAir cuprind trei elemente principale: țesătura, modelul de curgere și suspensia. Prin combinarea soluțiilor ideale din fiecare element, FabricAir creează un sistem de distribuție a aerului personalizat, adaptat la nevoile dumneavoastră specifice. Această abordare asigură o dispersie a aerului și un confort suprem, indiferent de complexitatea cerințelor proiectului.

Distribuție uniformă a aerului, fără curenți de aer

Tehnologia FabricAir asigură o distribuție uniformă a aerului, fără curenți de aer incomozi. Designul personalizat ia în considerare toate dimensiunile și cerințele relevante ale camerei pentru a crea soluția optimă.

Instalare rapidă și ușoară

Instalarea unui sistem de dispersie FabricAir este de 4 până la 5 ori mai rapidă decât instalarea soluțiilor metalice convenționale. Nu sunt necesare unelte speciale; conductele sunt proiectate și realizate pe măsură, cântăresc semnificativ mai puțin și nu necesită echilibrare.

Cele mai bune termene de livrare de pe piață

Proiectarea optimizată și procesele de producție asigură faptul că soluția de dispersie a aerului ajunge de obicei la fața locului în 2-3 săptămâni de la momentul lansării comenzii.

Soluție eficientă din punct de vedere energetic

Utilizarea tehnologiei FabricAir economisește până la 40% din costurile de funcționare ale unui sistem de ventilație datorită preciziei fluxului de aer și a pierderilor de presiune mai mici.

Sisteme de conducte - Opțiuni de reținere a formei

Opțiunile de păstrare a formei asigură un aspect mai plăcut al conductelor în perioadele în care sistemul de ventilație este oprit. Cu cercurile interne de 360°, conducta se păstrează rotundă indiferent dacă sistemul este activ sau nu; cu suportul All-in-One Support se produce doar o ușoară modificare a formei circulare atunci când aerul este oprit. De asemenea, ambele accesorii reduc la minimum șocul asociat cu umflarea conductelor în sistemele fără o pornire ușoară, cunoscut și sub numele de "duct pop".

Cercuri interne de 360°

Cercurile interne de 360° sunt montate în manșoane pe interiorul conductei, creând un circuit închis în jurul circumferinței. Acest lucru asigură o imagine a conductei plăcută din punct de vedere estetic, care este menținută deschisă dacă fluxul de aer este oprit. Cerceii sunt detașabili pentru a fi spălați cu ușurință.

Buclele interne de 360° sunt disponibile pentru sisteme de conducte de la Ø155 mm [Ø6 in] în sus. Cercurile sunt preinstalate din fabrică pe conducte de până la Ø660 mm [Ø26 in]. Pentru diametre de peste Ø660 mm [Ø26 in], tijele de suspensie din fibră de sticlă sunt adăugate la fața locului. Adăugarea cercurilor este un proces ușor, deoarece acestea glisează pur și simplu în poziție.

Asistență All-in-One

Suportul All-in-One (AiO) constă în umerașe semicirculare, realizate din aluminiu anodizat, cusute în buzunare pe exteriorul conductei la intervale fixe. Aceștia vin preinstalați din fabrică, ceea ce reduce semnificativ timpul de instalare în comparație cu sistemele oferite de alți producători. Suportul All-in-One este ușor de demontat în scopul întreținerii. Suportul de suspendare adecvat depinde de diametrul conductei. Suportul AiO va acoperi 180° din circumferința conductei până la Ø1220 mm [Ø48 in]. Pentru diametre mai mari de Ø1220 mm [Ø48 in], acoperirea suportului de suspendare scade din cauza constrângerilor de transport. Suportul All-in-One oferă suport suplimentar pentru coturile de 90°.

Shape Retention Options
ȚESĂTURI

Proprietățile ideale ale țesăturii depind de aplicația specifică: piscinele necesită o țesătură permeabilă pentru a preveni condensarea; procesarea alimentelor poate necesita o țesătură antimicrobiană; o sală de sport de liceu poate necesita o culoare sau o imprimare personalizată a logo-ului pentru a se potrivi cu culorile școlii. Sistemele de dispersie FabricAir sunt proiectate la comandă pentru a crea o potrivire ideală pentru cerințele specifice ale fiecărei aplicații.

Printre opțiuni se numără cele antistatice, ignifuge, ignifuge în permanență, incombustibile, impermeabile, cu permeabilități variabile și antimicrobiene.

Țesături permeabile

Țesăturile permeabile elimină condensul de pe suprafața conductei prin crearea unei pături de aer în jurul conductei. Acestea sunt ideale în spațiile umede, cum ar fi unitățile de procesare a alimentelor sau piscinele, unde există o probabilitate mare de condensare.

Țesături impermeabile

Țesăturile impermeabile sunt ermetice. Aerul este distribuit exclusiv prin intermediul modelului de curgere. Aceste conducte sunt realizate de obicei din materiale acoperite.

FABRICS

Materiale FabricAir

FabricAir Lite
FabricAir Poly
FabricAir Lite
FabricAir Glass 220
FabricAir Lite
FabricAir Lite
FabricAir Combi
FabricAir Combi
FABRICS
FabricAir Trevira

S-ar putea să-ți placă și…