Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Tubulatura textila cu sectiune circulara FabricAir

TVA inclus

Tubulatura textila cu sectiune circulara FabricAir

Profilul de conductă cu secțiune circulară poate fi utilizat în cazul în care suspensia poate fi instalată direct pe tavane și pereți.

FABRICAIR
Tubulatura textila cu sectiune circulara FabricAir
Sisteme de conducte

Profilul de conductă cu secțiune circulară poate fi utilizat în cazul în care suspensia poate fi instalată direct pe tavane și pereți. În mod obișnuit, acest profil este utilizat atunci când nu există suficient spațiu liber pentru a permite utilizarea unei conducte semicirculare, de exemplu în aplicații cu restricții specifice de înălțime, cum ar fi laboratoarele, spațiile de depozitare înalte sau sălile de calculatoare. Profilul poate fi mai lat, dar mai puțin adânc în comparație cu forma clasică în D.

Secțiunile circulare pot fi, de asemenea, o alegere estetică, deoarece își păstrează forma indiferent de fluxul de aer activ sau dezactivat.

Specificații

Des întâlnite în mod obișnuit în depozite, laboratoare și săli de calculatoare, secțiunile circulare folosesc foarte puțin spațiu pentru a crea un flux de aer ideal.

Atunci când sunt proiectate cu aruncări direcționale, aceste profile de conducte asigură un amestec excelent și o dispersie uniformă a aerului, în ciuda naturii lor subțiri.

Sisteme de conducte - Opțiuni de reținere a formei

Opțiunile de păstrare a formei asigură un aspect mai plăcut al conductelor în perioadele în care sistemul de ventilație este oprit. Cu cercurile interne de 360°, conducta se păstrează rotundă indiferent dacă sistemul este activ sau nu; cu suportul All-in-One Support se produce doar o ușoară modificare a formei circulare atunci când aerul este oprit. De asemenea, ambele accesorii reduc la minimum șocul asociat cu umflarea conductelor în sistemele fără o pornire ușoară, cunoscut și sub numele de "duct pop".

Cercuri interne de 360°

Cercurile interne de 360° sunt montați în manșoane pe interiorul conductei, creând un circuit închis în jurul circumferinței. Acest lucru asigură o imagine a conductei plăcută din punct de vedere estetic, care este menținută deschisă dacă fluxul de aer este oprit. Cercurile sunt detașabili pentru a fi spălați cu ușurință.

Buclele interne de 360° sunt disponibile pentru sisteme de conducte de la Ø155 mm [Ø6 in] în sus. Cercurile sunt preinstalate din fabrică pe conducte de până la Ø660 mm [Ø26 in]. Pentru diametre de peste Ø660 mm [Ø26 in], tijele de suspensie din fibră de sticlă sunt adăugate la fața locului. Adăugarea cercurilor este un proces ușor, deoarece acestea glisează pur și simplu în poziție.

Asistență All-in-One

Suportul All-in-One (AiO) constă în umerașe semicirculare, realizate din aluminiu anodizat, cusute în buzunare pe exteriorul conductei la intervale fixe. Aceștia vin preinstalați din fabrică, ceea ce reduce semnificativ timpul de instalare în comparație cu sistemele oferite de alți producători. Suportul All-in-One este ușor de demontat în scopul întreținerii. Suportul de suspendare adecvat depinde de diametrul conductei. Suportul AiO va acoperi 180° din circumferința conductei până la Ø1220 mm [Ø48 in]. Pentru diametre mai mari de Ø1220 mm [Ø48 in], acoperirea suportului de suspendare scade din cauza constrângerilor de transport. Suportul All-in-One oferă suport suplimentar pentru coturile de 90°.

Shape Retention Options
ȚESĂTURI

Proprietățile ideale ale țesăturii depind de aplicația specifică: piscinele necesită o țesătură permeabilă pentru a preveni condensarea; procesarea alimentelor poate necesita o țesătură antimicrobiană; o sală de sport de liceu poate necesita o culoare sau o imprimare personalizată a logo-ului pentru a se potrivi cu nuanțele școlii. Sistemele de dispersie FabricAir sunt proiectate la comandă pentru a crea o potrivire ideală pentru cerințele specifice ale fiecărei aplicații.

Printre opțiuni se numără cele antistatice, ignifuge, ignifuge în permanență, incombustibile, impermeabile, cu permeabilități variabile și antimicrobiene.

Țesături permeabile

Țesăturile permeabile elimină condensul de pe suprafața conductei prin crearea unei pături de aer în jurul conductei. Acestea sunt ideale în spațiile umede, cum ar fi unitățile de procesare a alimentelor sau piscinele, unde există o probabilitate mare de condensare.

Țesături impermeabile

Țesăturile impermeabile sunt ermetice. Aerul este distribuit exclusiv prin intermediul modelului de curgere. Aceste conducte sunt realizate de obicei din materiale acoperite.

FABRICS

FabricAir materials

FABRICS 2 Tubulatura textila cu sectiune circulara FabricAir
FabricAir Poly
FABRICS 2 Tubulatura textila cu sectiune circulara FabricAir
FabricAir Glass 220
FABRICS 2 Tubulatura textila cu sectiune circulara FabricAir
FabricAir Lite
FABRICS 1 Tubulatura textila cu sectiune circulara FabricAir
FabricAir Combi
FABRICS Tubulatura textila cu sectiune circulara FabricAir
FabricAir Trevira