Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

JCI SABROE – Compresoare

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

JCI SABROE - Compresoare

Echipamente HVAC-R și piese de schimb

Marea majoritate a modelelor de compresoare SABROE (atât cele cu piston, cât și cele cu șurub) sunt disponibile cu un sistem de acționare cu viteză variabilă (VSD) pentru a oferi un control continuu al capacității compresorului dumneavoastră. Acest lucru vă ajută să obțineți un efect maxim de răcire folosind un minim de energie, precum și să mențineți costurile de operare la un nivel minim absolut. Combinația dintre un convertizor de frecvență, un motor VSD și controlerul de sisteme integrate Unisab III face posibilă funcționarea motorului de acționare la viteze care se potrivesc cu sarcina la un moment dat.

Acest lucru vă permite să reduceți costurile de energie cu până la 30% în comparație cu compresoarele tradiționale cu viteză fixă.

Echipamentul de care aveți nevoie - acum și în viitor

Furnizăm echipamentele de care aveți nevoie pentru a pune în funcțiune transferurile termice în instalațiile industriale și comerciale - de la o gamă completă de compresoare de refrigerare de toate tipurile până la răcitoare industriale și pompe de căldură. Sistemele SABROE® sunt concepute pentru a fi versatile și compatibile cu viitorul, facilitându-vă reconversia, modernizarea, extinderea și modernizarea instalațiilor și a capacităților de management termic, ori de câte ori este nevoie.

Capacități și performanțe documentate

Atunci când vă înscrieți pentru soluțiile și echipamentele SABROE®, ne asigurăm că știți exact ce primiți. Nu primiți doar cifre medii de performanță - primiți capacități exacte și documentate pentru configurația dvs. particulară, testate la centrul de testare SABROE® de ultimă generație din Danemarca, înainte de livrare.

Satisfacție completă - fără surprize

Ne-am angajat să fim complet transparenți și să ne ajutăm clienții cât mai mult posibil. De aceea, folosim aceleași date și documentație și în toate calculele SABROE® ulterioare cu privire la instalația dumneavoastră. Documentăm totul - și împărtășim rezultatele cu dumneavoastră și cu personalul dumneavoastră, astfel încât să nu existe surprize neplăcute și să puteți utiliza cât mai bine cunoștințele noastre de specialitate.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

JCI SABROE – Compresoare
bts productcard york packaged systems JCI SABROE
Schimbătoare de căldură industriale sisteme complete YORK
be prod ind refrig skidded systems JCI SABROE
Sisteme de refrigerare cu derapaj
YORK® Multistage Centrifugal Compressors JCI SABROE
Compresoare centrifuge multietajate YORK
YCWL Water Cooled Scroll Chiller JCI SABROE
Chillere răcite cu apă YCWL
YK Centrifugal Chiller JCI SABROE
Chiller centrifugal YK
  • 1
  • 2