Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Despre noi

About AB Tehnic Professional

AB Tehnic Profesional SRL este o companie românească specializată în distribuția sistemelor, a echipamentelor de refrigerare și HVAC pe piața din România, Republica Moldova și Bulgaria. Compania noastră furnizează o varietate de produse eficiente din punct de vedere energetic destinate acestei industrii, dar și altor domenii adiacente cum ar fi: monitorizarea de gaz, panouri solare, sisteme pentru circuitul apei precum și echipamente , servicii de automatizare și întreținere (analizatori pentru performanță), sisteme de depistare a scurgerilor de agent frigorific.

Compania și-a început activitatea în anul 2002 oferind servicii de consultanță HACCP, proiectare și consultanță pentru industria alimentară și frigorifică, iar, ulterior, în 2010 a devenit distribuitor principal de echipamente dedicate HVAC.

Misiunea noastra

Scopul nostru este de a oferi echipamente pentru diverse proiecte, de a reduce consumul de energie, a costurilor de întreținere, în același timp asigurând calitate, siguranța produselor răcite si un mediu sigur și confortabil pentru achiziții. Nu numai cunoașterea componentelor, dar și a agentilor frigorifici naturali cum ar fi NH3,CO2 sau propan, a oricăror tipuri de freon contribuie la combinarea produselor fiabile și inovatoare cu o poziție unică prin tehnicile prezentului și viitorului.

Împreună cu furnizorii nostri, abordăm problemele și provocările cu care se confruntă clienții de pe piață, rezultănd atingerea obiectivelor de afaceri într-un interval redus de timp și într-un mod profesional.

Ne orientăm spre a deveni furnizor-lider de echipamente HVAC&R pentru varii industrii precum industria alimentara sau cea chimică, prin intermediul clienților nostri-instalatorii.

Referitor la design şi inginerie, vă punem la dispoziție următoarele module:

  • Studiu Pre-design/ Consultanţă
  • Design final
  • Proiectare
  • Inginerie
  • Oferirea de soluţii
  • Ofertare
  • Managementul construcţiei
Viziune

Marca "AB Tehnic Profesional" reflectă viziunea companiei noastre de a deveni cea mai de încredere afacere pentru furnizori, producători de echipamente, instalatori și utilizatori finali.

Ne propunem o creștere și un succes continuu, precum și îmbunătățirea reputației și a recunoașterii.

O colaborare fructuoasă între dumneavoastră și experți/ingineri locali calificați reprezintă baza succesului. Suntem ferm convinși că suntem bine calificați pentru a vă asista în acest proces.

About us 1 Despre noi

Download

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48