Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

DECSA – turnuri de răcire, condensatoare cu evaporare forțată

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

DECSA - turnuri de răcire, condensatoare cu evaporare forțată

Produse și soluții pentru răcire prin evaporare

Decsa este excelența italiană în dezvoltarea, producția și distribuția de produse de răcire prin evaporare.

Turnurile noastre de răcire și condensatoarele evaporative răspund perfect piețelor HVAC, de răcire a proceselor și de refrigerare industrială. Experiența solidă în proiectare și aplicare, împreună cu certificările obținute, au făcut din Decsa un punct de referință în rândul producătorilor de turnuri de răcirepe piața sistemelor de răcire atât în Italia, cât și în întreaga lume. Toate soluțiile noastre de răcire, disponibile în mai multe modele și puteri, sunt de fapt instalate astăzi în întreaga lume, din America până în Asia.

Starting from the system and cooling requirements of our customers, we propose the best solution with a product designed for every need.

TURN DE RĂCIRE CU CIRCUIT DESCHIS

Turnurile de răcire cu circuit deschis sunt unități de răcire care răcesc o masă de apă industrială la temperaturi ridicate prin contact direct cu aerul. Întâlnirea aerului aspirat sau împins cu apa provoacă o evaporare parțială a acesteia (3-4%), care răcește apoi masa de apă rămasă (căldura latentă de evaporare). Aceasta este trimisă înapoi la procesul inițial pentru a absorbi din nou căldură și a începe din nou ciclul.

TURNURI DE RĂCIRE CU CIRCUIT ÎNCHIS

Turnurile de răcire cu circuit închis sunt sisteme de răcire utilizate în principal în aplicații industriale sau HVAC care răcesc apa de proces și disipă excesul de căldură prin utilizarea unei mase de aer rece. Fiind sisteme de răcire cu circuit închis, apa de proces rămâne în interiorul circuitului și, prin urmare, este ferită de contaminare sau de agenți externi. Prin urmare, spre deosebire de turnurile de răcire cu circuit deschis, în cazul turnurilor de răcire cu circuit închis, apa de proces, care rămâne în interiorul schimbătorului de căldură, rămâne izolată de mediul extern, curată și lipsită de orice contaminare care, în caz contrar, ar putea deteriora sau contamina componentele procesului.

CONDENSATOARE DE EVAPORARE

Condensatoarele evaporative Decsa sunt schimbătoare de căldură care disipă căldura necesară pentru condensarea gazelor refrigerante, cum ar fi amoniacul. Prin transformarea gazelor refrigerante din stare gazoasă în stare lichidă, acestea sunt deosebit de potrivite pentru procesele de refrigerare industrială și pentru lanțul frigorific, asigurând fiabilitate, eficiență ridicată și costuri de exploatare reduse.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

DECSA – turnuri de răcire, condensatoare cu evaporare forțată
OPEN COOLING TOWERS WITH CENTRIFUGAL FANS TMR DECSA - turnuri de răcire
Turn de racire deschis cu ventilatoare centrifugale TMR
EVAPORATIVE CONDENSERS WITH CENTRIFUGAL FANS DECSA - turnuri de răcire
Condensator evaporativ cu ventilatoare centrifugale CFR-C
EVAPORATIVE CONDENSERS WITH AXIAL FANS CFR A DECSA - turnuri de răcire
Condensator evaporativ cu ventilatoare axiale CFR-A