Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

COOL TOOL – software pentru proiectare instalatii HVAC-R

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

COOL TOOL - software pentru proiectare instalatii HVAC-R

CoolTool CoolTool CoolTool a creat în ultimii ani un nou standard în domeniul software-ului tehnic pentru refrigerare și aer condiționat: numărul imens de posibilități și calculele complete sunt în căutarea egalităților sale.

CoolTool permite efectuarea rapidă, eficientă și exactă a tuturor calculelor importante în domeniul refrigerării și climatizării: de la estimarea debitului de aer în graficul psichrometric, la sarcina de răcire pentru camere frigorifice și pentru aer condiționat, până la proiectarea completă a tuturor părților unor instalații uriașe.

CoolTool face ca utilizatorul să poată compara diferite soluții și variante de proiectare a instalațiilor pentru aceeași problemă și să o aleagă pe cea mai bună: listele de piese, grafica, imprimarea și posibilitățile de export ușurează documentația necesară în cadrul companiei.

CoolTool este disponibil în 14 limbi și este structurat în module. Fiecare utilizator poate crea un sistem individual pentru dorințele și cerințele sale.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

COOL TOOL – software pentru proiectare instalatii HVAC-R
Cool Tool Software for Refrigeration Air conditioning Energy technology COOL TOOL - software pentru proiectare instalatii HVAC-R
Cool Tool – Software pentru tehnologia de refrigerare si aer conditionat