Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

LIFA-AIR – echipamente pentru întreținere tubulatură de aer si filtre aer

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

LIFA-AIR - echipamente pentru întreținere tubulatură de aer si filtre aer

Lifa Air a fost înființată în 1988 în Helsinki, Finlanda. Încă de la înființare, am fost un pionier în dezvoltarea de servicii, mașini și echipamente care permit un aer interior mai curat și mai sănătos. Echipamentele și metodele de curățare a conductelor de ventilație, precum și soluțiile avansate de filtrare a aerului se bazează pe o experiență de aproape 30 de ani și pe o activitate de cercetare și dezvoltare pe termen lung.

Echipamentele de purificare a aerului Lifa au fost utilizate pe scară largă în domeniul comercial și de către autorități. În prezent, Lifa Air utilizează experiența îndelungată din tehnologia avansată de curățare pentru a produce produse inovatoare pentru consumatori, echipamente de curățare HVAC de top, măști medicale de înaltă calitate și aparate de respirație.

SISTEME DE IGIENA VENTILAȚIEI

Mașinile de periere LIFA Air sunt proiectate și construite pentru a satisface nevoile reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie numai prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

SISTEME IGIENA RENOVĂRII

În timpul proiectelor de construcție și renovare se formează în aer praf de construcții și alți poluanți posibil toxici. Scopul renovării fără praf este de a preveni răspândirea acestor impurități de pe șantierele de renovare în spațiile ocupate din jur. Acest lucru poate fi realizat prin etanșarea zonelor și prin utilizarea unei mașini de aer negativ pentru a crea o presiune negativă.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

LIFA-AIR – echipamente pentru întreținere tubulatură de aer si filtre aer
Lifa Air HepaClean 4000 LIFA-AIR
Lifa Air HepaClean 4000
Lifa Air HepaClean 3500 LIFA-AIR
Lifa Air HepaClean 3500
Lifa Air AirClean 3500 LIFA-AIR
Lifa Air AirClean 3500
Combination Brush with Nylon Center LIFA-AIR
Perie combinata cu centru de nylon LifaAir
Metal Razor Brush LIFA-AIR
Perie razuitoare metalica LifaAir