Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

BINI CLIMA – ventiloconvectoare

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

BINI CLIMA - ventiloconvectoare

Apa transformată în aer, pentru a crea acel confort și bunăstare care caracterizează mediul ideal. Aceasta este ceea ce face astăzi Bini Clima prin proiectarea, producția și comercializarea de unități terminale hidronice cu apă: ventiloconvectoare nu numai standard, ci și personalizate în funcție de cerințele de climatizare ale clienților săi.

Fiecare dintre clienții noștri va putea alege soluția care va fi mai congenială cu solicitările sale, obținând întotdeauna consiliere tehnică nu doar personalizată, ci și foarte profesională.

"CN" VENTILOCONVECTOARE CANALIZATE

Acest ventilator cu ventilator CN este proiectat special pentru a satisface cerințele de capacitate de răcire ridicată. Reprezintă una dintre cele mai economice soluții pentru a oferi un mediu confortabil atât pentru aplicații comerciale, cât și rezidențiale.

UNITĂȚI VENTILATOARE SUB PARDOSEALĂ

Ventiloconvectorul sub pardoseală de la Bini Clima, cu designul său special și în două versiuni de înălțime, este soluția optimă pentru instalarea în hoteluri, birouri, aeroporturi, muzee și clădiri comerciale în general.

VENTILATOARE TIP CASETA

Designul inovator al casetei Bini Clima garantează o performanță ridicată cu un nivel de zgomot redus. Acestea sunt unități perfecte dacă prioritatea este designul, deoarece sunt compatibile cu orice mediu și mobilier. Eficiența ventilatorului și posibilitatea de a regla aripioarele garantează o distribuție uniformă în mediul înconjurător.

VENTILATOR CASETA EFECT COANDA

Fluidul, care se deplasează de-a lungul suprafeței, este supus unei forțe de frecare, care încetinește particulele de fluid aflate imediat în contact cu suprafața, și unei forțe de aderență, care le atrage spre suprafață, deviind astfel stratul de fluid în contact cu suprafața.

VENTILATOARE SLIM

Ventiloconvectoarele SL-EC sunt proiectate să încălzească, răcească și să dezumidifice mediile, să emită energie cu eficiență ridicată atât la temperaturi ridicate, cât și la temperaturi scăzute ale fluxului (excelent pentru sistemele cu pompe de căldură).

UNITATI DE VENTILARE DECORATIVE

Unitățile decorative cu ventiloconvectoare pentru podea și tavan de la Bini Clima, cu designul lor unic, sunt soluția optimă pentru instalații în camere de hotel, birouri, spitale, școli etc.

VENTILATOARE PRIN SISTEM DE CONDUCTE

Unitățile canalizate de la Bini Clima reprezintă soluția ideală pentru spațiile cu înălțime limitată, utilizate în principal pentru instalațiile cu tavan suspendat.

UNITATI AUTOPORTANTE CU DOUA FETE

Unitățile autoportante cu doua fete de la Bini Clima reprezintă o soluție pentru spații limitate și, în principal, pentru instalațiile cu tavan suspendat.

UNITATI DE GESTIONARE A AERULUI CU DOUA FETE

Centralele de tratare a aerului double skin de la Bini Clima sunt o soluție excelentă pentru aplicații civile și industriale.

VENTILATOR CENTRIFUGAL IGIENIC CU SERPENTINĂ

Flexibilitatea largă a performanțelor, controlul eficient al confortului ambiental, autonomia de funcționare a fiecărei unități individuale sunt avantajele principale.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

BINI CLIMA – ventiloconvectoare
Fan coils DECORATIVE UNITS BINI CLIMA - ventiloconvectoare
UNITĂȚI DECORATIVE Ventiloconvectoare LM UM verticală – înălțime mică și foarte mică
Fan coils DECORATIVE UNITS BINI CLIMA - ventiloconvectoare
UNITĂȚI DECORATIVE – Ventiloconvectoare FB vertical sau orizontal
Ventilation CASSETTE CS single 2 way BINI CLIMA - ventiloconvectoare
VENTILOCONVECTOARE TIP CASETA CS simpla cu 2 cai
Ventilation CASSETTE CC CC EC 4 way coanda BINI CLIMA - ventiloconvectoare
VENTILOCONVECTOARE TIP CASETA CC CC-EC Coandă cu 4 căi
HORIZONTAL DUCTED UNITS FOH and FOH EC BINI CLIMA - ventiloconvectoare
Ventiloconvectoare verticale pentru montaj in plafonul fals TB