Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

FRIULINOX – răcitoare și congelatoare rapide, camere frigorifice modulare

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

FRIULINOX - răcitoare și congelatoare rapide, camere frigorifice modulare

Timpul este cea mai prețioasă valoare dintre toate. În viața fiecărei persoane și în activitatea oricărei companii. Atât într-un mic laborator artizanal, cât și într-o mare bucătărie profesională, în cele mai simple preparate și în cele mai complexe, gestionarea timpului este secretul succesului.

Tehnologia Friulinox oprește, încetinește, accelerează timpul cu o versatilitate și o precizie extraordinare: depășește limitele anotimpurilor și ale proceselor de transformare a ingredientelor, exploatând puterea naturală a frigului.

Exploatare multifuncțională

Din experiența și cercetarea Friulinox rezultă o gamă de răcitoare de aer comprimat la înălțimea tehnologiei, flexibilității și designului. Mașini create pentru nevoile dvs. zilnice care se proiectează direct în viitor, pentru a gestiona orice ciclu de lucru cu o ușurință absolută și un nivel nelimitat de personalizare.

Celule racire Exploit Blast

Toată excelența dulapurilor multifuncționale și de refrigerare cu aer comprimat Exploit, combinată cu o capacitate mare de încărcare și depozitare: până la patru cărucioare GN 2/1 sau EN2 sau opt cărucioare GN 1/1 sau EN1.

Racitoare Ready Blast

Dulapurile Ready Blast vă permit să răciți alimentele într-un mod versatil și cu un control precis al temperaturii, datorită sondei cu ace și a afișajului funcțional și lizibil.

Celule racire Ready Blast

O gamă de celule de răcire rapidă, imediat gata de utilizare, deoarece sunt echipate cu o unitate de refrigerare completă: un avantaj care face diferența, alături de performanță, capacitate de încărcare ridicată, viteza ciclurilor, reducerea consumului și calitatea ridicată a materialelor. Este suficient să le conectați la sursa de alimentare și celulele Ready schimbă modul în care lucrați: în bine.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

FRIULINOX – răcitoare și congelatoare rapide, camere frigorifice modulare
Blast Chiller Ready Cabinets FRIULINOX
Dulap frigorific abatitor Ready
Ready Blast Chilling Cells FRIULINOX
Celule congelare rapida abatitor Ready
Exploit Blast Chilling Cells FRIULINOX
Celula congelare rapida abatitor Exploit
Blast chiller Multifunction FRIULINOX
Chiller Abatitor multifunctional Exploit