Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

SENSOREX – senzori pentru monitorizare parametrii instalatii frigorifice

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

SENSOREX - senzori pentru monitorizare parametrii instalatii frigorifice

Apa curată și sigură este esențială pentru un viitor durabil. Apa curge prin mediul nostru înconjurător, prin casele noastre, prin instalațiile de producție și prin rețelele de utilități. La fiecare pas, profesioniștii din domeniul apei se confruntă cu provocări unice de analiză.

Cercetătorul de mediu care măsoară nivelul de oxigen din habitatele critice pentru a proteja speciile pe cale de dispariție sau pentru a asigura o recreere sigură.

Operatorul stației de tratare a apei care monitorizează nivelurile de pH și clor pentru a asigura o apă potabilă sigură.

Chimiștii de proces care se asigură că calitatea apei este optimizată pentru eficiență și apoi tratată pentru a fi evacuată în siguranță.

Cercetătorul de laborator care are nevoie de cea mai mare precizie și acuratețe pentru a dezvolta tehnologiile de mâine.

Sensorex se folosește de experiența noastră, de angajamentul față de excelență și de designul și fabricarea flexibilă pentru a se asigura că fiecare utilizator primește senzorul potrivit. Suntem specializați în proiectarea și fabricarea de electrozi de pH, electrozi ORP, senzori de conductivitate și TDS și alte tehnologii de măsurare electrochimică și optică. Suntem alături de toți cei care se străduiesc să fie buni administratori ai resurselor noastre de apă și așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm în ceea ce privește nevoile dumneavoastră în materie de senzori de calitate a apei.

De ce să alegeți Sensorex

Cu peste cincizeci de ani de experiență în dezvoltarea tehnologiei de analiză a lichidelor pentru a fi implementată în diverse industrii, recunoaștem că alegerea produsului potrivit este esențială pentru o performanță ridicată.

De aceea, oferim asistență individualizată și inginerie inovatoare pentru a ne ajuta clienții să își construiască sistemul ideal. De la optimizarea dezinfecției apei la cercetarea de ultimă oră în domeniul biotehnologiei, avem tehnologiile de măsurare potrivite pentru aplicația dvs. specifică.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

SENSOREX – senzori pentru monitorizare parametrii instalatii frigorifice
Gas detector CTX300 SENSOREX
Detector de gaze CTX300
CO2 and CO detector SX322 SENSOREX
Detector monoxid si dioxid de carbon SX322
Carbon dioxide detector SX RCO2 SENSOREX
Detector dioxid de carbon SX-RCO2
GAM5 SENSOREX
Detectoare de gaz seria GAM5
Atex gas detector OLCT100 SENSOREX
Detector de gaze ATEX OLCT100