Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

FRITERM – echipamente răcire comercială și industrială

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

FRITERM - echipamente răcire comercială și industrială

FRITERM A.S. a fost înființată la Istanbul în 1979. Compania și-a dezvoltat know-how-ul și expertiza prin furnizarea de servicii de proiectare, producție, contracte și vânzări în domeniul răcirii comerciale, al răcirii industriale și al aerului condiționat.

Procese industriale

Oferim soluții de inginerie susținute de software-ul nostru special pentru orice tip de schimbătoare de căldură cu lamele tubulare necesare în instalațiile industriale (automobile, lapte, ceramică, chimie etc.).

Putem genera soluții speciale pentru fluide interne și externe, cum ar fi apă, ulei, gaze de eșapament, freon, amoniac, dioxid de carbon, abur în aplicații de proces. Pentru aceste producții se folosesc materiale pentru țevi din cupru, inox și aluminiu și materiale pentru lamele din cupru și aluminiu, în funcție de proiect.

Suntem alături de dumneavoastră ca partener de soluții pentru orice tip de aplicații de proces industrial, cu experiența noastră de peste 37 de ani.

Climatizare / aer condiționat

Astfel de operațiuni, cum ar fi încălzirea, răcirea, ventilarea, umidificarea, dezumidificarea și reîmprospătarea aerului pentru a asigura calitatea aerului intern în vederea îndeplinirii condițiilor de confort necesare în spațiile de locuit, sunt denumite climatizare sau aclimatizare. Spațiile de locuit acoperă o gamă largă, inclusiv spațiile de locuit pentru oameni, cum ar fi casa, locul de muncă, spitalul, vehiculul mobil, precum și adăposturile pentru animale, zonele de creștere. Cu un interval general de temperatură de 0 C / +80 C, sunt frecvente aplicațiile cu temperaturi de +15 C / +40 C.

Se realizează selecția fluidelor de răcire și încălzire pentru sistemele de climatizare și, în consecință, selecția echipamentelor. Ca și Friterm, producem încălzitoare și răcitoare de apă, baterii de abur, baterii dx și condensator, unități de recuperare a căldurii pentru a fi utilizate la proiecte cu fluide freon, amoniac, apă și dioxid de carbon. Pentru aceste producții se folosesc materiale pentru țevi din cupru, inox și aluminiu și materiale pentru lamele din cupru și aluminiu, în funcție de proiect.

Energie și sisteme de răcire a proceselor

Oferim soluții de inginerie susținute de software-ul nostru special pentru orice tip de radiator (răcitor uscat), radiatoare de temperatură înaltă și joasă (radiatoare LT-HT), unități de răcire a aerului de admisie al turbinei necesare în instalațiile de producție a energiei.

Răcitoarele noastre uscate și umede uscate sunt utilizate în multe aplicații diferite. În tehnologia actuală, menținerea mediilor centrale de procesare și protecție a datelor cât mai aclimatizate timp de 365 de zile și 24 de ore a devenit importantă. Noi oferim soluții pentru aceste sisteme, răcitoarele uscate fiind o parte a sistemului de răcire a centrelor de date.

În plus, răcitoarele noastre Dry Coolers sunt utilizate și pentru eliminarea căldurii care apare în timpul eliminării căldurii reziduale generate în procesele în care căldura este utilizată din sistem și în timpul răcirii mașinilor (injecție de plastic, circuite de răcire a uleiului etc.).

Pentru aceste producții, se folosesc materiale de țevi din cupru, inox și aluminiu și materiale de lamele din cupru și aluminiu, în funcție de proiect.

Produse pentru dulapuri frigorifice

Sistemele închise de mici dimensiuni organizate pentru păstrarea produselor în condiții specifice de temperatură și umiditate în scopul protejării structurilor fiziologice ale acestora se numesc camere frigorifice. Metodă utilizată în mod obișnuit pentru conservarea produselor alimentare, a medicamentelor, a diferitelor substanțe chimice și a produselor de sănătate (ser, celule radiculare etc.). Cu un interval de temperatură de -25 C / +25 C, sistemele de depozitare cu temperaturi de -5 C / +5 C sunt obișnuite. Procesele lanțului frigorific sunt determinate în funcție de perioadele de conservare.

Se realizează selecția lichidului de răcire în sistemele de răcire și, în consecință, selecția accesoriilor auxiliare, precum și a echipamentelor principale, cum ar fi compresorul, răcitorul, condensatorul, supapa de expansiune. În calitate de Friterm, producem răcitoare statice, răcitoare de cabină, condensatoare și răcitoare de gaz pentru a fi utilizate la proiecte cu agenți de răcire cu apă amoniacală și dioxid de carbon. Pentru aceste producții se folosesc materiale pentru țevi din cupru, inox și aluminiu și materiale pentru lamele din cupru și aluminiu, în funcție de proiect.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

FRITERM – echipamente răcire comercială și industrială
Standard Unit Air Coolers FRITERM
Vaporizatoare standard
Water Glycol Standard Unit Coolers FRITERM
Vaporizatoare standard apa-glicol
Industrial Air Coolers 1 FRITERM
Vaporizatoare industriale Friterm
FSL T Serie Blast Freezers FRITERM
Vaporizatoare pentru blast freezers seria FSTL
Horizontal And Vertical Type Universal Air Cooled Condensers With Axial Fans FRITERM
Condensatoare universale răcite cu aer, de tip orizontal și vertical cu ventilatoare axiale
  • 1
  • 2