Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

FIORINI – schimbătoare de căldura în plăci, sisteme pentru instalaţiile de răcire și de încălzire, echipamente cu energie regenerabilă

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

FIORINI - schimbătoare de căldura în plăci, sisteme pentru instalaţiile de răcire și de încălzire, echipamente cu energie regenerabilă

Fiorini Industries proiectează și construiește produse hidronice și componente pentru sisteme de încălzire și condiționare, pentru a produce apă caldă menajeră și sisteme de schimb de căldură foarte eficiente.

Din 1978, compania a construit și testat fiecare produs în fabrica sa principală din Forlì.

SCHIMBĂTOARE DE CĂLDURĂ

Schimbătoarele de căldură cu plăci sunt construite cu un set de plăci care au, de obicei, o suprafață ondulată care optimizează schimbul de căldură prin formarea unei serii de canale în care fluidele utilizate pentru schimbul de căldură se deplasează într-un flux turbulent.

SISTEME DE RĂCIRE

Soluțiile noastre pentru apă rece sunt împărțite în rezervoare tampon și kituri hidronice. Scopul lor este de a optimiza și de a îmbunătăți funcționarea și performanța sistemelor de condiționare.

SISTEME DE APĂ CALDĂ

Sistemele de apă caldă Fiorini se instalează în instalații dotate cu un generator de căldură de temperatură înaltă sau joasă. Acestea se ocupă de producerea eficientă de apă caldă menajeră pentru uz casnic și/sau profesional și de gestionarea apei calde tehnice pentru sistemele de încălzire.

REZERVOARE DE PRESIUNE

Fiorini se concentrează de 40 de ani pe fabricarea industrială a rezervoarelor sub presiune. Toate rezervoarele sub presiune poartă marcajul CE, datorită certificării obținute de Fiorini în conformitate cu Directiva europeană PED 2014/68/UE (ex PED 97/23/CE).

SISTEME CU POMPE DE CĂLDURĂ

Pompa de căldură Fiorini este o mașină care poate transfera energie, sub formă de căldură, dintr-un "mediu" la o anumită temperatură într-un alt mediu la o temperatură diferită.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

FIORINI – schimbătoare de căldura în plăci, sisteme pentru instalaţiile de răcire și de încălzire, echipamente cu energie regenerabilă
Buffer tanks for heating systems FIORINI
Rezervoare tampon pentru sisteme de încălzire
Buffer tanks for heating systems and to produce DHW FIORINI
Rezervoare tampon pentru sistemele de încălzire și apă caldă menajeră DHW
Stainless steel water heater with removable tube heat FIORINI
Încălzitor de apă din oțel inoxidabil cu schimbător de căldură cu tuburi detașabile
Water heater with removable tube heat FIORINI
Încălzitor de apă cu schimbător de căldură si tuburi detașabile
Buffer tanks for DHW FIORINI
Rezervoare tampon pentru apă caldă menajeră