Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Rezervoare tampon pentru apă caldă menajeră

TVA inclus

Rezervoare tampon pentru apă caldă menajeră

Rezervoarele de stocare FLEXY sunt izolate pentru a stoca apă caldă menajeră cu o clasă energetică B/C, în conformitate cu Directiva ERP.

FIORINI
Rezervoare tampon pentru apă caldă menajeră

Rezervoarele de stocare FLEXY sunt izolate pentru a stoca apă caldă menajeră cu o clasă energetică B/C, în conformitate cu Directiva ERP. Disponibile într-o versiune cu sau fără orificiu de inspecție, facilitând verificarea și întreținerea, acestea sunt prevăzute cu izolație, rigidă sau flexibilă, având o capacitate de izolare ridicată. Tratamentul pentru protecția internă este un procedeu anorganic de căptușire cu sticlă, până la rezervoare de 1000 de litri, și emailare la cald Bluetech pentru rezervoare de 1500 de litri și mai mari. Accesoriile furnizate cu rezervoarele de depozitare Flexy sunt: picioare reglabile pe înălțime, supapă de siguranță, termometru și anod de magneziu, furnizate în funcție de dimensiune. Alte accesorii și echipamente standard sunt disponibile la cerere. În plus, Fiorini este în măsură să satisfacă orice solicitare de modele speciale, rapid și în loturi mici.

Specificații tehnice

 • Gama de capacități: De la 200 la 10000 Litri
 • Material: Oțel carbon S 235 JR
 • Tratament Garnitură de sticlă/ emailare Bluetech
 • Izolație: PU-R / EPS+PS / PE+PU-F / PU-F
 • Limite de funcționare: 80/95°C- 6/10 bar
 • Utilizare: Rezervor de stocare apă caldă menajeră
Rezervoarele tampon FIORINI, o gamă completă și personalizată

Rezervoarele tampon sunt rezervoare utilizate pentru a stoca apă rece, permițând optimizarea ciclului de funcționare a pompei de căldură adaptată și, astfel, creșterea eficienței acesteia. Rezervoarele tampon Fiorini se remarcă prin longevitatea lor, prin izolația de înaltă densitate utilizată și prin finisajele realizate în adevăratul stil "Made in Italy". Gama de rezervoare tampon Fiorini a fost concepută pentru a îmbunătăți funcționarea și performanța celor mai avansate sisteme de condiționare. Gama largă și opțiunile de personalizare permit construirea unor soluții optime pentru orice tip de sistem. Rezervoarele tampon Fiorini măresc capacitatea de apă a sistemului și îmbunătățesc longevitatea mașinilor, a pompelor de căldură, a răcitoarelor și a compresoarelor.

Avantaje
 • Uzură redusă a echipamentului
 • Energie termică stocată
 • Cicluri de funcționare optimizate
 • Soluții personalizate
 • Mai puține porniri ale compresorului
 • Pompele de căldură funcționează la capacitate maximă

Rezervoarele tampon Fiorini sunt utilizate pentru a stoca apa răcită și sunt esențiale în orice sistem de condiționare care funcționează cu o cantitate redusă de apă. Instalarea unui rezervor de stocare face pompa de căldură mai eficientă și îi crește longevitatea.

Datorită stocării apei răcite, asigurată de rezervoarele tampon Fiorini, se evită schimbările continue și rapide ale temperaturii apei, datorate reglării intermitente. Instalarea unui rezervor tampon Fiorini este recomandată și pentru că reduce, pe cât posibil, ciclurile de pornire și oprire a compresorului.

Rezervoarele de stocare, în funcție de scop, pot fi împărțite în rezervoare de echilibrare și rezervoare de stocare în linie. Rezervoarele de echilibrare creează 2 circuite separate care au deflectoare anti-miscal sau interne, conducte de difuzie sau conducte de transport. Rezervoarele de stocare în linie, pe de altă parte, nu împart circuitul și trebuie instalate pe partea de retur, de preferință înainte de pompa de circulație.