Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

JCI – echipamente HVAC-R și piese de schimb

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

JCI - echipamente HVAC-R și piese de schimb

Încălzire, răcire, tratare a aerului și control

Orice instalație substanțială are nevoie de un control eficient și fiabil al climei. În prezent, Johnson Controls oferă cel mai mare portofoliu de echipamente HVAC și controale din lume. Puteți găsi soluțiile noastre la lucru în birouri și fabrici, în depozite și magazine, în campusuri și spitale, în clădiri de apartamente și hoteluri.

Portofoliul nostru larg de soluții și controale este construit pe o bază de inovație și expertiză care datează de mai bine de un secol, când fondatorul nostru, Warren Johnson, a inventat primul termostat modern. Indiferent dacă construiți o nouă instalație sau modernizați una veche, noi vă oferim confort rentabil și eficiență durabilă.

Soluții și servicii HVAC

Creăm medii de construcție sănătoase și productive, oferind economii de energie, economii operaționale și soluții durabile care au un impact la scară globală.

Răcitoare

Răcitoarele YORK® de la Johnson Controls oferă eficiența și inteligența necesare pentru a reduce consumul de energie și emisiile, creând în același timp un mediu de construcție mai confortabil și mai durabil.

Sisteme DX și Split DX

Găsiți sistemul DX ambalat sau divizat potrivit pentru a vă satisface nevoile comerciale ușoare și mari, cu opțiuni configurabile și o gamă de opțiuni de eficiență.

Sisteme Ductless

Gama noastră largă de sisteme este eficientă, oferă flexibilitate în proiectare, asigură o performanță optimă și garantează că există un sistem care să răspundă nevoilor dumneavoastră.

Sisteme de aer (Tratarea aerului)

Când vine vorba de găsirea unității de tratare a aerului potrivite pentru mediul clădirii dumneavoastră, vă oferim cunoștințe de specialitate, proiectare rapidă și livrare promptă a sistemelor care vor crește eficiența și performanța sistemului dumneavoastră HVAC.

Sisteme distribuție de aer

Prin conducerea fluxului eficient de aer prin întreaga clădire, produsele noastre pentru sisteme de aer oferă medii sănătoase, confortabile și atractive din punct de vedere vizual, care sporesc productivitatea și satisfacția la locul de muncă.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

JCI – echipamente HVAC-R și piese de schimb
bts productcard york packaged systems JCI
Schimbătoare de căldură industriale sisteme complete YORK
be prod ind refrig skidded systems JCI
Sisteme de refrigerare cu derapaj
YORK® Multistage Centrifugal Compressors JCI
Compresoare centrifuge multietajate YORK
YCWL Water Cooled Scroll Chiller JCI
Chillere răcite cu apă YCWL
YK Centrifugal Chiller JCI
Chiller centrifugal YK
  • 1
  • 2