Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Chiller centrifugal YK

TVA inclus

Chiller centrifugal YK

Proiectat pentru a oferi performanțe în condiții reale, oferind în același timp beneficii exclusive.

Capacitate de răcire de 250-3.000 de tone
Economii anuale de energie de până la 30 la sută
Opțiune de recuperare a căldurii disponibilă
Capacitate extinsă de 250-3.000 TR (880-10.550 kW)

JCI
Chiller centrifugal YK

Indiferent dacă instalația dvs. se află în incinta unei școli, spital sau a unei clădiri înaltă, răcitorul centrifugal de apă YORK® YK poate face față nevoilor dvs. unice. La Johnson Controls, am proiectat acest răcitor centrifugal răcit cu apă pentru a oferi cea mai bună performanță și pentru a oferi o combinație exclusivă de beneficii, cum ar fi cel mai mic cost total, un design de răcitor sustenabil de top și o gamă fără precedent de inovații.

Doar YORK® oferă acest nivel de inovație, inclusiv propriul nostru sistem de acționare cu viteză variabilă specific pentru chiller.

Caracteristici

  • Responsabilitate față de mediu - Agentul frigorific HFC-134a are un potențial zero de distrugere a stratului de ozon și un potențial total scăzut de încălzire globală.
  • Eficiență - Proiectat pentru o eficiență maximă, unde 99% din sezonul de răcire se petrece în condiții de proiectare.
  • Economii de energie de neegalat - Cu unitatea OptiSpeed™, consumul de energie poate fi de doar 0,20 kW/TR, reducând costurile anuale cu energia cu până la 30%.
  • Câștigați puncte LEED® - Câștigați credite pentru energie și atmosferă (EAc1) și pentru gestionarea îmbunătățită a agenților frigorifici (EAc4).
  • Îmbunătățiți sustenabilitatea - Evaporatorul cu film de cădere reduce încărcarea de agent frigorific cu până la 40%. Opțiunea de recuperare a căldurii, disponibilă la unități de până la 2.800 (TR 7.000 kW), poate furniza între 1.200 și 40.000 MBH de căldură.
  • Operare ușoară - Centrul de control OptiView™ asigură o performanță optimă și o operare ușoară.
  • Protejează aplicațiile sensibile la temperatură - În cazul unei întreruperi de curent, răcitoarele echipate cu caracteristica Quick Start pot reporni în doar 25 de secunde după ce este stabilită alimentarea de urgență.