Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

COMPRESOARE CU ȘURUB LCAEX- R134A-R513A

TVA inclus

COMPRESOARE CU ȘURUB LCAEX- R134A-R513A
  • Chiller răcit cu aer de la 400 kW la 1600 kW
A.C.M. KALTE KLIMA
COMPRESOARE CU ȘURUB LCAEX- R134A-R513A

CARCASA

Carcasă din oțel galvanizat, protejat cu vopsea pulbere de poliester. Cadrul deschis facilitează activitățile de întreținere, în timp ce unitatea este în funcțiune. Opțional, este disponibilă o grilă de protecție.


COMPRESOR

Semi-ermetice de tip "șurub dublu" cu motor de protecție cu întrerupător termic încorporat, complet cu: supape de închidere la aspirație și refulare (opțional), separator de ulei, control în trepte, încălzitor de carter, întrerupător de nivel de ulei (opțional), vizor de ulei, termostat de siguranță, filtru de ulei, filtru de aspirație, dispozitiv de injecție de lichid.


EVAPORATOR

De tip carcasă și tub, realizat din tub de cupru și carcasă din oțel și cu două circuite independente de agent frigorific și un circuit de apă. Izolația termică este realizată din căptușeală flexibilă cu celule închise.


CONDENSATORI

Circuite duble realizate din mai multe serpentine cu tuburi de cupru și aripioare din aluminiu. Acestea sunt conectate pentru a forma două circuite de agent frigorific


AVANTAJE

Ventilatoare axiale cu palete cu contur aerodinamic, cuplate direct la un motor electric trifazat cu rotor extern. Pe evacuarea fluxului de aer este montată o protecție de siguranță a ventilatorului.


CIRCUITE FRIGORIFICE

Fiecare unitate este furnizată cu două sau mai multe circuite independente de agent frigorific; fiecare include: filtru uscător, vizor de agent frigorific, electrovalvă, supapă electronică termostatică cu egalizator extern, robinet de închidere a conductei de lichid, robinet de serviciu, manometre HP/LP cu robinete de închidere. Pentru a proteja circuitul de refrigerant sunt instalate următoarele dispozitive: presostat de joasă presiune cu resetare automată, presostate de înaltă presiune și de siguranță cu resetare manuală, supapă de siguranță, termostat antigel.


TABLOU ELECTRIC

Grad de protecție IP 54. Acesta include: întrerupător automat al circuitului principal cu dispozitiv de blocare a ușii, siguranțe principale, contactorul compresorului și siguranțe pentru pornirea în stea/triunghi sau înfășurarea parțială; contactoare și siguranțe pentru ventilatoare, transformator pentru circuitele auxiliare; microprocesor pentru controlul automat al unității cu un sistem vizual pentru afișarea funcționării, precum și a defecțiunilor.

Chillere răcite cu aer și pompe de căldură reversibile

Compania noastră a obținut performanțe excelente în producția cu circuit complet de răcitoare răcite cu apă și pompe de căldură reversibile. Compresoarele Scroll și cu șurub sunt fabricate în funcție de proiectul individual pentru fiecare client, folosind standarde de înaltă calitate și expertiza inginerească a echipei noastre profesionale.

Producând răcitoare și pompe de căldură răcite cu apă, furnizăm fiecare unitate cu întreaga gamă de tehnologii și caracteristici pentru o răcire fiabilă și flexibilă a aerului în orice condiții. Circuitele separate de refrigerant sunt furnizate cu cele mai noi componente și dispozitive de securitate pentru a asigura stabilitatea în orice situație. Gradul de protecție de nivel înalt al pompei de căldură reversibile este garantat datorită sistemului de protecție împotriva intemperiilor și a tabloului electric prevăzut cu microprocesor care controlează unitatea în mod automat, utilizând sistemul vizual pentru monitorizarea funcțiilor și a defecțiunilor. Compresoarele disponibile oferă compresoare scroll ermetice și compresoare semi-ermetice cu șurub sau cu două șuruburi care asigură reducerea zgomotului și a activităților de întreținere atunci când unitățile sunt complet operaționale. Descoperiți linia noastră de pompe de căldură și răcitoare de apă care vă vor satisface cu siguranță cerințele de calitate, performanță și rentabilitate.

Acm Kälte Klima proiectează și produce diferite tipuri de unități de control apropiat al aparatelor de aer condiționat, capabile să satisfacă o gamă largă de nevoi. Toate sunt caracterizate de un design inovator care permite exploatarea spațiului și reducerea la minimum a dimensiunilor acestora.

Pentru a garanta versatilitatea, fiabilitatea și durabilitatea tuturor soluțiilor Acm Kälte Klima, pentru realizarea unităților de control apropiat al aparatelor de aer condiționat sunt folosite cele mai bune materiale și cele mai recente inovații tehnologice. Acestea sunt proiectate, de asemenea, pentru a permite o inspecție rapidă în timpul operațiunilor de întreținere.

Greutatea redusă a fiecărei unități de control apropiat face ca aceasta să fie foarte ușor de mutat. Precauții speciale sunt luate în considerare și pentru a reduce zgomotul și vibrațiile în timpul fazei de funcționare.