Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

COMPRESOARE SCROLL CCUY THIN-R410A

TVA inclus

COMPRESOARE SCROLL CCUY THIN-R410A

Aparatele de aer condiționat CCUY THIN trebuie considerate ca fiind soluția optimă pentru controlul condițiilor din centrele tehnologice, cum ar fi ferme de servere, hale de amplificatoare de difuzare UMTS și GSM, NOC-uri (Network Operation Centers), răcirea rafturilor de calculatoare din sălile de control, echipamente electronice de putere și, în general, peste tot unde sarcina termică este extrem de mare.

A.C.M. KALTE KLIMA
COMPRESOARE SCROLL CCUY THIN-R410A

Aparatele de aer condiționat CCUY THIN trebuie considerate ca fiind soluția optimă pentru controlul condițiilor din centrele tehnologice, cum ar fi încăperile de calculatoare, hale de amplificatoare de difuzare UMTS și GSM, NOC-uri (Network Operation Centers), răcirea rafturilor de calculatoare din sălile de control, echipamente electronice de putere și, în general, peste tot unde sarcina termică este extrem de mare.

Despre instalația de control închisă a aerului condiționat

Aparatul de aer condiționat este o soluție excelentă pentru a rezolva problemele de răcire în cele mai tehnologice aplicații, cum ar fi încăperile de calculatoare, centrele de date, sălile de control și în orice situație în care o concentrație de mașini electronice necesită o refrigerare a aerului pentru a asigura funcționarea corectă a acestora.

Acm Kälte Klima proiectează și produce diferite tipuri de unități de control apropiat al aparatelor de aer condiționat, capabile să satisfacă o gamă largă de nevoi. Toate sunt caracterizate de un design inovator care permite exploatarea spațiului și reducerea la minimum a dimensiunilor acestora.

Pentru a garanta versatilitatea, fiabilitatea și durabilitatea tuturor soluțiilor Acm Kälte Klima, pentru realizarea unităților de control apropiat al aparatelor de aer condiționat sunt folosite cele mai bune materiale și cele mai recente inovații tehnologice. Acestea sunt proiectate, de asemenea, pentru a permite o inspecție rapidă în timpul operațiunilor de întreținere.

Greutatea redusă a fiecărei unități de control apropiat face ca aceasta să fie foarte ușor de mutat. Precauții speciale sunt luate în considerare și pentru a reduce zgomotul și vibrațiile în timpul fazei de funcționare.