Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

THERMOKEY – echipamente frigorifice

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

THERMOKEY - echipamente frigorifice

Înființată în 1991, ThermoKey produce schimbătoare de căldură de diferite tipuri de peste 30 de ani și în prezent este cunoscută la nivel internațional ca fiind partenerul ideal pentru producătorii de unități de răcire din domeniile AC, refrigerare și procese de răcire.

Schimbătoarele ThermoKey variază de la miezuri împachetate cu aripioare, răcitoare de unitate, răcitoare de lichid și condensatoare la distanță, atât cu tehnologie cu tuburi rotunde, cât și cu microcanale din aluminiu.

Compania furnizează OEM și instalatori din cel mai important district al sectorului, nord-estul Italiei, unde a dezvoltat un know-how distinctiv: abilitatea de a identifica rapid și de a livra cea mai bună soluție pentru a satisface nevoile clientului.

Toate produsele sunt complet proiectate, dezvoltate și fabricate în cadrul companiei, cu cooperarea instituțiilor internaționale de certificare.

Pe lângă gama largă de schimbătoare prezente în catalogul nostru, există schimbătoare speciale, proiectate în funcție de nevoile specifice ale clientului.

Procesul de refrigerare aduce produsele alimentare la o anumită temperatură și umiditate într-un interval de timp definit.

Echilibrul corect între puterea instalației și fluxul de aer îmbunătățește calitatea alimentelor și a mediului de lucru.

  • Temperatura celulei a fost atinsă în timpul solicitat
  • Tiraj de aer nesemnificativ în celulele de procesare
  • Absența scurgerilor de apă pe sol

ThermoKey este dotată cu o gamă largă de materiale și tratamente de acoperire pentru utilajele destinate procesării celulelor. Acest lucru garantează cel mai bun echilibru între investiția inițială și durata de viață a instalației

Suntem mândri că, în ultimii 25 de ani, am contribuit la îmbunătățirea calității produselor și la creșterea productivității pentru companiile din segmentele de prelucrare a alimentelor, răcire rapidă/congelare și depozitare a alimentelor.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

THERMOKEY – echipamente frigorifice
POWER J V TOWER DRY COOLER THERMOKEY
DRY COOLER POWER-J (V-TOWER)
SUPER POWER J DRY COOLERS THERMOKEY
DRY COOLER Super Power J
POWER J DRY COOLERS THERMOKEY
DRY COOLER Power J
POWER LINE DRY COOLERS THERMOKEY
DRY COOLER Power Line
BLAST FREEZER UNIT COOLERS THERMOKEY
Vaporizatoare pentru abatitoare