Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

COPELAND – compresoare

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

Copeland - compresoare

Compresoarele Copeland™ sunt proiectate pentru o eficiență mai mare, niveluri sonore mai scăzute, durabilitate superioară și fiabilitate de neegalat. Acestea permit integrarea în sistemele dvs. a unor agenți frigorifici noi și ecologici, îmbunătățind în același timp fără probleme nivelurile de eficiență și performanță

Stabilirea unui standard

Aplicațiile comerciale de climatizare de astăzi sunt la fel de variate ca și clienții pe care îi deserviți. Fiecare dintre ele are propriul set de provocări și cerințe, dar câteva cerințe rămân constante. Clienții dvs. merită tehnologii inovatoare care să valorifice metode de fiabilitate dovedite și care să ofere performanțe înalte și constante. Timpul de nefuncționare nu este o opțiune pentru afacerea lor - și pentru reputația dumneavoastră. Când vine vorba de oferirea de compresoare inovatoare, fiabile și de înaltă performanță, Copeland Scroll™ continuă să stabilească standardul industriei.

Inovare la cel mai înalt nivel

Mulți factori influențează proiectarea sistemului, de la cerințele de confort ale spațiului condiționat, la cerințele de reglementare și standardele de eficiență. Ridicarea ștachetei tehnologice se află în centrul activității noastre. Fie că aveți nevoie de compresoare cu viteză fixă de înaltă eficiență, de compresoare cu mai multe trepte sau de compresoare complet modulante, Copeland Scroll™ oferă o soluție care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

Capacitate de modulare

Având în vedere atenția sporită acordată îmbunătățirii confortului și eficienței energetice la sarcină parțială, modularea capacității devine din ce în ce mai importantă. Pentru sistemele cu cerințe SEER mai mari, compresorul Copeland Scroll UltraTech™ cu două trepte poate ajuta la atingerea nivelului optim SEER. Poate că un control riguros este esențial și menținerea unor niveluri constante de temperatură și umiditate este esențială. Compresoarele Copeland Scroll Digital™ oferă o modulație completă de la 10-100% din capacitatea nominală, permițând un confort maxim. Pe lângă controlul precis al temperaturii și umidității, Copeland Scroll Digital vă poate economisi până la 30% din costurile de energie față de metodele tradiționale de modulare.

Get In Touch

ADDRESS:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

PHONE NUMBERS:

021 332 08 48

COPELAND – compresoare
Service Compressors for 4 and 6 Cylinder COPELAND - compresoare
Compresoare cu piston cu 4 și 6 cilindri S-Series și Discus Reciprocating Compressor
Stream Compressors with Compressor Electronics for R744 Transcritical Applications COPELAND - compresoare
Compresoare cu electronică de compresie pentru aplicații transcritice R744
Stream with Compressor Electronics COPELAND - compresoare
Compresoare cu piston semi ermetice pentru amestecuri HFC/HFO
Discus Digital 3Cylinder Reciprocating Compressor With Continuous Cap COPELAND - compresoare
Discus Digital (3Cylinder) Reciprocating Compressor With Continuous Capacity Modulation
Discus Reciprocating Compressor Range COPELAND - compresoare
Gama de compresoare cu piston Discus