Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

TECNAC – instalații amoniac, separatoare de ulei

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

TECNAC - instalații amoniac, separatoare de ulei

ÎN FRUNTEA SECTORULUI DE REFRIGERARE ȘI DE AER CONDIȚIONAT:

Evoluția constantă care are loc în sectorul de refrigerare și aer condiționat. ne determină să ne adaptăm și să dezvoltăm produse inovatoare pentru o piață exigentă.

Principalul nostru motor este inovația, știm să ne adaptăm și să evoluăm la noua eră. Avem o forță de muncă înalt calificată care, legată de cele mai noi tehnologii, este sinonimă cu triumful.

Separatoare de uleiuri

O gamă completă de soluții orizontale și verticale care garantează o separare perfectă a uleiului cu sarcină totală și parțială pentru sisteme cu un singur compresor sau cu mai multe compresoare. Versiunile sunt disponibile pentru refrigeranți HFC / (H) CFC și amestecuri neinflamabile HFC / HFO sau NH3, cu una, două sau trei faze, sau concepute pentru a funcționa cu sisteme inundate.

Componente pentru instalatiile de refrigerare cu NH3

Amoniacul a fost utilizat ca agent frigorific în instalațiile de refrigerare industrială încă de la începutul secolului XX. Acest agent frigorific are un randament energetic foarte bun și, de asemenea, nu este dăunător pentru stratul de ozon, deoarece compoziția sa se păstrează foarte puțin timp în atmosferă, astfel încât l-am putea clasifica drept un gaz biodegradabil. De asemenea, costul amoniacului este mult mai mic decât oricare dintre gazele sintetice de pe piață.

Separatoare de ulei coalescent

Instalarea separatoarelor de ulei coalescent TECNAC în sistemele de refrigerare comercială, poate duce la o reducere semnificativă a costurilor și a energiei și la creșterea capacității diferitelor sisteme.

Separator de ulei convențional

Spre deosebire de alte separatoare de ulei, eficiența separatoarelor de ulei coalescente Tecnac nu depinde de viteză. Prin urmare, separatorul de ulei TECNAC funcționează (separarea uleiului) la 99 % din eficiență atunci când scade sarcina. Filtru colescent inclus.

Acumulatoare de aspirație

Acumulatoarele sunt utilizate în mod obișnuit la pompele de căldură, la sistemele de refrigerare pentru transport, la sistemele de refrigerare la temperaturi scăzute din supermarketuri și în orice situație în care refrigerantul lichid reprezintă o problemă.

Receptoare de lichid

Dispunem de containere verticale și orizontale pentru lichide pentru toate tipurile de agenți frigorifici, toate îndeplinesc cerințele instalațiilor de aer condiționat și de refrigerare. De la 30 la 130 bar și o gamă largă de temperaturi și volume.

Rezervoare de ulei

Rezervorul de ulei trebuie montat deasupra regulatoarelor de nivel de ulei pentru alimentarea cu ulei prin gravitație. Din cauza presiunii ridicate, uleiul ar putea reveni în recipient.

Regulator de nivel de ulei electronic

Conceput pentru a controla nivelul de ulei din carcasa compresorului, pentru a evita ca acesta să funcționeze fără ulei și pentru a îmbunătăți astfel durata de viață a acestuia. TK3 monitorizează nivelul de ulei cu ajutorul senzorului electro-optic încorporat și cuprinde o supapă solenoidă pentru umplerea uleiului și un contact de ieșire de tip releu pentru a da o alarmă.

Amortizoare de pulsatii

Amortizoarele de pulsații reduc pulsațiile gazului comprimat în conducte și vibrațiile din instalații, dacă acestea ating un nivel critic. Astfel, se reduce riscul de scurgeri sau de deteriorare prin ruperea conductelor.

Antivibratoare

Antivibratoarele din oțel inoxidabil sunt utilizate în circuitele proiectate cu conducte rigide pentru a obține o diminuare notabilă a zgomotelor, pentru a absorbi și elimina vibrațiile și pentru a compensa dilatările produse de schimbările de temperatură.

Supape

Supape din oțel cu acoperire anticorozivă. Capac de etanșare din plastic de mare capacitate pentru a evita pierderile de agent frigorific. Toate supapele includ două mufe SAE de ¼" cu dop de alamă.

Evaporatoare și condensatoare coaxiale

Se utilizează în aplicații care necesită temperaturi ridicate ale apei în combinație cu utilizarea unui agent frigorific gazos fierbinte.

Receptoare speciale

Tecnac produce receptoare speciale până la ø1216 și capacitate de 6000 litri.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

TECNAC – instalații amoniac, separatoare de ulei
Horizontal Receivers RH TECNAC
Rezervoare lichid racire orizontale RH
High Pressure Oil Separator Vessel SAV TECNAC
Vas separator de ulei de înaltă presiune SAV
Sectional Oil Separators SA TECNAC
Separatoare de ulei secționale SA
Hermetic Oil Separators SH TECNAC
Separatoare de ulei ermetice SH
Coalescent Oil Separators TECNAC
Separatoare de ulei cu filtru de coalescenta SHC
  • 1
  • 2