Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Cool Partners (Atlas) – produse pentru sistemele frigorifice cu amoniac

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

Cool Partners (Atlas) - produse pentru sistemele frigorifice cu amoniac

Cool Products produce și comercializează epuratoare de aer CPA, epuratoare de apă CPW și epuratoare de ulei CPO pentru sistemele de refrigerare industrială cu amoniac. Produsele sunt dezvoltate și proiectate de Cool Partners și sunt cunoscute pentru simplitatea lor tehnică și eficiența foarte ridicată.

Atunci când sunt instalate pe sistemele de refrigerare cu amoniac industrial, epuratoarele CPA și CPW vor elimina eficient aerul, apa și alte impurități din refrigerantul de amoniac. Dispozitivul de purjare a uleiului CPO va reține aproape tot uleiul din amoniac pe partea de înaltă presiune a sistemului, împiedicându-l să treacă pe partea de joasă presiune.

Contaminarea cu aer, apă și ulei a sistemelor cu amoniac reprezintă cele mai frecvente cauze ale lipsei de capacitate de refrigerare și de eficiență. Potențialul de economisire a energiei și de creștere a capacității prin curățarea sistemului de amoniac este, în mod normal, foarte mare și trebuie întotdeauna calculat și luat în considerare.

Curățarea sistemelor cu amoniac reduce, de asemenea, costurile de întreținere, deoarece reduce descompunerea uleiului și prelungește durata de viață a compresoarelor.

CPA Epuratoare de aer

Puternicul epurator de aer CPA12 pentru toate dimensiunile sistemelor de refrigerare NH3 industriale.

Foarte performant, CPA12 se poate ocupa de toate dimensiunile sistemelor de refrigerare industrială și asigură că nu rămâne aer în sistem.

Este nevoie de un singur epurator de aer, indiferent de mărimea și condițiile de funcționare a sistemului dumneavoastră.

CPAW Sisteme de purjare a aerului și a apei

Odată cu aerul vine și apa. Puternicul sistem de purjare cu aer și apă CPAW12 pentru sisteme industriale NH3 de toate dimensiunile. Sistemul foarte puternic de aer și apă CPAW12.

Sistemul de purjare se poate ocupa de toate dimensiunile sistemelor de refrigerare NH3 industriale și se asigură că în sistem nu rămâne aer, apă sau alte impurități. Veți avea nevoie doar de un singur CPAW12, indiferent de dimensiunea și condițiile de funcționare ale sistemului de refrigerare.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

Cool Partners (Atlas) – produse pentru sistemele frigorifice cu amoniac