Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

DK – schimbătoare de căldură, sisteme de recuperare a căldurii și de răcire a apei

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

DK - schimbătoare de căldură, sisteme de recuperare a căldurii și de răcire a apei

Începând cu o idee simplă, aceea de a oferi instalatorilor de instalații frigorifice un sistem eficient, flexibil și sigur de utilizare a căldurii reziduale de la mai multe instalații frigorifice pentru a asigura încălzirea gratuită. De atunci, furnizăm combinații de butelii și schimbătoare de căldură care economisesc în mod fiabil și eficient energia și protejează mediul înconjurător. DK este alegerea specialiștilor din industrie în ceea ce privește eficiența energetică în tehnologia de refrigerare.

Datorită producției noastre flexibile și artizanale, oferim soluții pentru instalații frigorifice de la 5 la 500 kW, precum și pentru încălzirea apei potabile și/sau a apei de încălzire. Soluțiile continue de proiectare orientate către clienți au adăugat alte produse la gama noastră de echipamente, cum ar fi răcitorul DK și schimbătorul de căldură cu gaz de aspirație DK.

CO2 - APLICAȚII

Din 2008, oferim sisteme de recuperare a căldurii reziduale pentru instalațiile de refrigerare CO2 transcritice. Peste 750 de sisteme livrate cu peste 2.000 de schimbătoare de căldură instalate (până în martie 2020) ne fac să fim încrezători că am găsit o soluție bună. Evaporatorul DK pentru CO2, pe care îl oferim de cinci ani, devine, de asemenea, din ce în ce mai popular.

RĂCITOR DE APĂ DK

Soluții ideale pentru cerința de beton cu cea mai mare flexibilitate în proiectare și producție. Toate componentele, cum ar fi evaporatoarele, vasele și răcitoarele cu tuburi duble din oțel inoxidabil, sunt fabricate la DK. Astfel, oferim o individualitate care nu poate fi întâlnită la furnizorii de produse de masă.

SCHIMBĂTOR DE CĂLDURĂ CU GAZ DE ASPIRAȚIE DK

Pentru siguranța compresorului și pentru a optimiza performanța sistemului de refrigerare cu un grad de evaluare precisă a subrăcirii lichidului și a supraîncălzirii gazului de aspirație.

SISTEM DE RECUPERARE A CĂLDURII DK

Apă caldă gratuită - Folosiți căldura reziduală de la sistemul de refrigerare pentru încălzirea apei de la robinet și/sau pentru încălzire

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

DK – schimbătoare de căldură, sisteme de recuperare a căldurii și de răcire a apei
Water chiller with pump station DK - schimbătoare de căldură
Răcitor de apă cu stație de pompare
Water chiller as a pressureless system DK - schimbătoare de căldură
Răcitor de apă in sistem fără presiune
Water chiller with internal evaporators DK - schimbătoare de căldură
Răcitor de apă cu evaporator intern DK
DK Hygienic kit DK - schimbătoare de căldură
Schimbătoare de căldură – DK Hygienic kit
DK Energy Storage Tank DK - schimbătoare de căldură
Rezervor de stocare DK-Energy
  • 1
  • 2