Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Răcitor de apă cu evaporator intern DK

TVA inclus

Răcitor de apă cu evaporator intern DK

Soluții ideale pentru cerința concretă cu cea mai mare flexibilitate în proiectare și producție. Toate componentele, cum ar fi evaporatoarele, vasele și răcitoarele cu tuburi duble VA, sunt fabricate la DK. Astfel, oferim o individualitate care nu poate fi întâlnită la furnizorii de produse de masă.

DK
Răcitor de apă cu evaporator intern DK

DK-Răcitor de apă

Soluții ideale pentru cerința concretă cu cea mai mare flexibilitate în proiectare și producție. Toate componentele, cum ar fi evaporatoarele, vasele și răcitoarele cu tuburi duble VA, sunt fabricate la DK. Astfel, oferim o individualitate care nu poate fi întâlnită la furnizorii de produse de masă.

Funcționalitate

  • Evaporatoarele KS dispun de o distribuție foarte complexă a lichidului și o interconectare pe partea de aspirație. În plus, ghidarea exactă a agentului frigorific se realizează cu ajutorul curbelor de pe partea opusă. Rezultatul este o distribuție aproape 100% uniformă a agentului frigorific către fiecare tub în parte, astfel încât se pot presupune aceleași temperaturi în toate tuburile. Aceasta este o condiție prealabilă pentru o funcționare fără probleme cu temperaturi de evaporare în intervalul minus și temperaturi ale apei apropiate de punctul de îngheț.
  • Doar conductele de lichid și de aspirație ale sistemelor de refrigerare și racordurile de apă la consumator trebuie să fie conectate la acest sistem complet de apă rece DK. În plus față de sistemul de apă rece DK, DK oferă, de asemenea, evaporatoare cu tuburi cu fascicule DK separate, precum și rezervorul tampon DK.

Răcitor de apă DK cu evaporatoare interne

Pentru zonele de aplicare cu temperaturi speciale ale agentului frigorific, soluția potrivită este un sistem de refrigerare fabricat individual și un rezervor de stocare a agentului frigorific DK cu evaporatoare încorporate.

Evaporatoarele DK sunt proiectate exact în funcție de cerințele dumneavoastră. Evaporatoarele DK sunt fabricate atât în versiuni cu un singur circuit, cât și cu mai multe circuite. Sunt posibile și temperaturi medii de până la -40°C. În ultimii 35 de ani, au fost implementate nenumărate proiecte. Cum ar fi rezervoare de stocare și evaporatoare pentru agent frigorific -25°C pentru răcirea instalațiilor sportive, de exemplu, saltul de schi Sotchi pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2014.

Depozit și evaporator pentru agent frigorific -40°C pentru bancurile de testare a motoarelor producătorilor internaționali de automobile.

Evaporatoare cu tuburi DK pentru instalații de refrigerare CO2 transcritice

Răcitorul DK cu evaporator de CO2 instalat într-un rezervor de stocare DK devine din ce în ce mai popular. Mai multe chillere DK sunt deja în funcțiune - de exemplu, într-un supermarket pentru răcirea apei de răcire pentru dulapurile frigorifice plug-in răcite cu apă sau în brutării din Austria și Belgia cu chillere cu CO2 pentru răcirea apei din aluat.

De asemenea, au fost realizate proiecte cu capacități de ordinul megawaților. Aici, posibilitățile de transport, cum ar fi transportul în containere, reprezintă limita superioară.

2 rezervoare de stocare cu 6.500 l flancate împreună cu patru evaporatoare cu un singur circuit fiecare (8 circuite de refrigerare în total). Pentru Doha - Aeroport fiecare pentru NK cu agent frigorific -8/-3°C:

Rezervor de stocare cu o capacitate de 12.000 l și patru evaporatoare cu două circuite (8 circuite de refrigerare în total) pentru Emirates, Aeroportul Dubai:

Răcitor de apă DK cu evaporatoare interne cu pereți dubli

Se folosește în răcirea apei până la +2°C, apa rece fiind utilizată în producția directă de alimente, de exemplu pentru răcirea aluatului în brutăriile mari și în instalațiile de spălare a salatelor

DK este partenerul preferat pentru instalarea unității de refrigerare, inclusiv pentru lucrările ample de reglare pentru răcirea cu apă în apropierea punctului de îngheț și temperaturi de evaporare în intervalul minus.

Răcitor de apă DK in sistem fără presiune

Rezervorul de stocare deschis DK din oțel inoxidabil este utilizat în sistemele cu capacități de răcire care nu sunt activate permanent. Astfel, se poate folosi un depozit de gheață pe care serpentinele lungi ale evaporatorului din rezervorul de stocare îl pot tolera. Acest lucru permite o temperatură scăzută a debitului de apă și este ideal pentru cazanele de răcire (Cook & Chill).

Rezervorul de stocare este, de asemenea, echipat cu o supapă flotantă mecanică sau electronică integrată, care compensează automat nivelul de umplere a rezervorului în caz de pierdere de apă în sistemul de răcire.

Răcitor de apă DK cu stație de pompare

Rezervoarele de stocare a apei reci/apă-glicol sunt utilizate pentru stocarea și distribuirea energiei pe termen scurt sau mediu de la circuitul de încărcare la circuitele consumatorilor. DK produce nu numai rezervoarele de stocare, ci și stațiile de pompare - în principal pe partea consumatorului - și le adaptează la specificațiile sistemului dumneavoastră.

Lucrările ample de sudură în fabrică sunt cu siguranță mult mai practice decât ajustările pe șantier.

DK-Water chiller cu un răcitor cu două tuburi din oțel inoxidabil

O altă aplicație a răcitorului DK este răcirea cu glicol, de exemplu la -2°C și conectarea unui răcitor cu două tuburi din oțel inoxidabil, în care poate fi răcit un alt mediu.

Aceste răcitoare cu tuburi duble sunt echipate cu deflectoare rapid detașabile în scopul curățării, astfel încât chiar și mediile murdare, cum ar fi sângele din abatoare, pot fi răcite în ele.

Acest sistem este, de asemenea, util pentru producția de cârnați fierți, brânză feliată și alte medii care au tendința de a se depune, cum ar fi siropul, ciocolata și piureul de cartofi.