Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Rezervoare tampon cu șicane interne

TVA inclus

Rezervoare tampon cu șicane interne

Rezervoarele tampon galvanizate VK sunt izolate pentru a conține doar apă rece.

FIORINI
Rezervoare tampon cu șicane interne

Rezervoare tampon VKS

Rezervoarele tampon VKS cu deflectoare interne sunt izolate pentru a conține doar apă răcită și sunt utilizate pentru a crește inerția termică în sistemele de condiționare. Acestea au deflectoare interne care împiedică fluxul preferențial în interiorul rezervorului, creând astfel condițiile pentru o distribuție excelentă a temperaturii. Aceste rezervoare tampon sunt recomandate în special pentru debite medii și mari, precum și pentru proiecte speciale în care rezervorul este configurat pentru a fi conectat la mai mult de două circuite. Rezervoarele-tampon VKS sunt ideale pentru sistemele care nu au o nevoie deosebit de mare de protecție împotriva coroziunii și sunt potrivite pentru aplicații cu circuit dublu. Acestea sunt disponibile într-o versiune verticală cu acoperire exterioară din PVC.

Specificații tehnice

 • Gama de capacități: De la 100 la 5000 litri
 • Material: Oțel carbon S 235 JR
 • Izolație: PU-R/PE
 • Acoperire: PVC
 • Limite de funcționare: -10°C + 60°C/6 bar
 • Utilizare: Condiționare hidronică
Rezervoarele tampon FIORINI, o gamă completă și personalizată

Rezervoarele tampon sunt rezervoare utilizate pentru a stoca apă rece, permițând optimizarea ciclului de funcționare a pompei de căldură adaptată și, astfel, creșterea eficienței acesteia. Rezervoarele tampon Fiorini se remarcă prin longevitatea lor, prin izolația de înaltă densitate utilizată și prin finisajele realizate în adevăratul stil "Made in Italy". Gama de rezervoare tampon Fiorini a fost concepută pentru a îmbunătăți funcționarea și performanța celor mai avansate sisteme de condiționare. Gama largă și opțiunile de personalizare permit construirea unor soluții optime pentru orice tip de sistem. Rezervoarele tampon Fiorini măresc capacitatea de apă a sistemului și îmbunătățesc longevitatea mașinilor, a pompelor de căldură, a răcitoarelor și a compresoarelor.

Avantaje
 • Uzură redusă a echipamentului
 • Energie termică stocată
 • Cicluri de funcționare optimizate
 • Soluții personalizate
 • Mai puține porniri ale compresorului
 • Pompele de căldură funcționează la capacitate maximă

Rezervoarele tampon Fiorini sunt utilizate pentru a stoca apa răcită și sunt esențiale în orice sistem de condiționare care funcționează cu o cantitate redusă de apă. Instalarea unui rezervor de stocare face pompa de căldură mai eficientă și îi crește longevitatea.

Datorită stocării apei răcite, asigurată de rezervoarele tampon Fiorini, se evită schimbările continue și rapide ale temperaturii apei, datorate reglării intermitente. Instalarea unui rezervor tampon Fiorini este recomandată și pentru că reduce, pe cât posibil, ciclurile de pornire și oprire a compresorului.

Rezervoarele de stocare, în funcție de scop, pot fi împărțite în rezervoare de echilibrare și rezervoare de stocare în linie. Rezervoarele de echilibrare creează 2 circuite separate care au deflectoare anti-miscal sau interne, conducte de difuzie sau conducte de transport. Rezervoarele de stocare în linie, pe de altă parte, nu împart circuitul și trebuie instalate pe partea de retur, de preferință înainte de pompa de circulație.