Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Rezervoare tampon pentru sistemele de încălzire și apă caldă menajeră DHW

TVA inclus

Rezervoare tampon pentru sistemele de încălzire și apă caldă menajeră DHW

Rezervoarele tampon Fiorini COMBI PLUS A, B și C pentru sistemele de încălzire sunt concepute pentru a produce și stoca apă caldă tehnică, nu pentru a fi utilizate ca apă caldă menajeră.

FIORINI
Rezervoare tampon pentru sistemele de încălzire și apă caldă menajeră DHW

COMBI PLUS

Rezervoarele tampon Fiorini COMBI PLUS A, B și C pentru sistemele de încălzire sunt concepute pentru a produce și stoca apă caldă tehnică, nu pentru a fi utilizate ca apă caldă menajeră.

Prin intermediul schimbătorului de căldură intern, un tub ondulat din oțel inoxidabil cu o suprafață mare, se garantează producerea instantanee de apă caldă menajeră prin exploatarea energiei stocate în rezervor.

Rezervoarele-tampon Fiorini sunt disponibile în versiunile A-B-C, care variază prin A (rezervor de stocare simplu), B (rezervor de stocare cu un schimbător fix, cu tuburi netede, C (rezervor de stocare cu două schimbătoare cu tuburi netede pentru a putea fi adăugate alte două surse de energie (de exemplu, solar și cămin de încălzire a apei).

Fiecare dintre cele trei versiuni este echipată cu un serpentin intern - un tub ondulat din oțel inoxidabil cu o suprafață mare - dedicat furnizării de apă caldă menajeră.

Specificații tehnice

 • Gama de capacități: De la 600 la 2000 litri
 • Material: Oțel carbon S 235 JR
 • Izolație: EPS+PS
 • Acoperire: PVC
 • Limite operaționale: 90°C / 3 bar
 • Utilizare: Producerea și stocarea apei calde tehnice + apă caldă menajeră instantanee
Rezervoarele tampon FIORINI, o gamă completă și personalizată

Rezervoarele tampon sunt rezervoare utilizate pentru a stoca apă rece, permițând optimizarea ciclului de funcționare a pompei de căldură adaptată și, astfel, creșterea eficienței acesteia. Rezervoarele tampon Fiorini se remarcă prin longevitatea lor, prin izolația de înaltă densitate utilizată și prin finisajele realizate în adevăratul stil "Made in Italy". Gama de rezervoare tampon Fiorini a fost concepută pentru a îmbunătăți funcționarea și performanța celor mai avansate sisteme de condiționare. Gama largă și opțiunile de personalizare permit construirea unor soluții optime pentru orice tip de sistem. Rezervoarele tampon Fiorini măresc capacitatea de apă a sistemului și îmbunătățesc longevitatea mașinilor, a pompelor de căldură, a răcitoarelor și a compresoarelor.

Avantaje
 • Uzură redusă a mașinii
 • Energie termică stocată
 • Cicluri de funcționare optimizate
 • Soluții personalizate
 • Mai puține porniri ale compresorului
 • Pompele de căldură funcționează la capacitate maximă

Rezervoarele tampon Fiorini sunt utilizate pentru a stoca apa răcită și sunt esențiale în orice sistem de condiționare care funcționează cu o cantitate redusă de apă. Instalarea unui rezervor de stocare face pompa de căldură mai eficientă și îi crește longevitatea.

Datorită stocării apei răcite, asigurată de rezervoarele tampon Fiorini, se evită schimbările continue și rapide ale temperaturii apei, datorate reglării intermitente. Instalarea unui rezervor tampon Fiorini este recomandată și pentru că reduce, pe cât posibil, ciclurile de pornire și oprire a compresorului.

Rezervoarele de stocare, în funcție de scop, pot fi împărțite în rezervoare de echilibrare și rezervoare de stocare în linie. Rezervoarele de echilibrare creează 2 circuite separate care au deflectoare anti-miscal sau interne, conducte de difuzie sau conducte de transport. Rezervoarele de stocare în linie, pe de altă parte, nu împart circuitul și trebuie instalate pe partea de retur, de preferință înainte de pompa de circulație.