Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

VAHTERUS – schimbătoare de căldură

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

VAHTERUS - schimbătoare de căldură

Înființată în 1990, Vahterus este o afacere de familie finlandeză axată pe soluții durabile de schimbătoare de căldură. Numele companiei provine de la satul său natal din regiunea Vakka-Suomi din vestul Finlandei. Vahterus a fost fondată într-o veche fermă de oi amplasată într-o zonă rurală frumoasă și, după aproape trei decenii de afaceri și creștere, suntem încă mândri să numim satul casa noastră.

Încă de la început, misiunea noastră a fost de a oferi cele mai bune soluții de schimbătoare de căldură pentru clienții noștri. Fără schimbătoare de căldură, industriile și gospodăriile ar înceta să mai funcționeze. Eficiența schimbătorului de căldură este, de asemenea, fundamentală în tranziția energetică în curs.

Schimbătoarele noastre de căldură sunt construite pentru următoarea generație: economisesc energie, au dimensiuni compacte, sunt întotdeauna făcute la comandă și, datorită structurii lor complet sudate, sunt suficient de durabile chiar și pentru cele mai solicitante condiții.

Schimbator de caldura in placi

Schimbătorul de căldură unic Vahterus Plate & Shell Heat Exchanger (PSHE) se află în fruntea tehnologiei schimbătoarelor de căldură. Miezul este un pachet de plăci complet sudate, închis într-o structură de carcasă puternică, care elimină necesitatea garniturilor. Datorită construcției sale avansate, Vahterus PSHE combină cele mai bune caracteristici ale schimbătoarelor de căldură cu plăci și ramă și ale celor cu tuburi.

Sistem PSHE

Principiul unui schimbător de căldură este de a transfera căldura din partea primară în partea secundară prin intermediul unei plăci de transfer de căldură care separă fluxurile. Schimbătoarele de căldură Vahterus sunt utilizate pentru încălzire, răcire, condensare, evaporare și recuperarea căldurii de proces. Acestea sunt compuse dintr-un pachet complet sudat de plăci circulare de transfer de căldură instalate într-un înveliș cilindric din oțel - de unde și termenul de plăci și înveliș.

Schimbător de căldură cu plăci complet sudate (PSHE)

Vahterus PSHE este un schimbător de căldură cu plăci complet sudate. Acest lucru înseamnă că plăcile de transfer de căldură sunt sudate împreună, fără a fi nevoie de o garnitură externă. Schimbătoarele de căldură cu plăci cu garnituri sunt potrivite pentru multe aplicații, dar sunt limitate în ceea ce privește temperatura și presiunea, la care se adaugă faptul că există întotdeauna riscul de defectare și/sau permeabilitate a garniturilor. Aceleași riscuri se aplică și în cazul schimbătoarelor de căldură cu plăci semisudate. Cu Vahterus PSHE, riscul de defectare a garniturii este eliminat.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

VAHTERUS – schimbătoare de căldură
Fully Welded Plate Heat Exchanger PSHE VAHTERUS
Schimbător de căldură cu plăci complet sudate (PSHE)