Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

TYFOROP – agent frigorific intermediar pentru instalații frigorifice

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

TYFOROP - agent frigorific intermediar pentru instalații frigorifice

Calitate constantă - fabricat în Germania

TYFO înseamnă calitate fabricată în Germania, servicii personalizate și fiabilitate absolută - valori pe care le atingem atunci când lucrăm în echipă cu angajații și clienții noștri.

TYFO este o companie administrată de proprietar, cu sediul în Hamburg. În calitate de principal furnizor de saramură de răcire și medii de transfer termic din Europa, nu numai că vă oferim produse remarcabile, ci și formulări personalizate dezvoltate de echipa noastră internă de cercetare și dezvoltare pentru o gamă largă de aplicații diferite.

Sisteme Refrigerare

Păstrarea sistemelor dumneavoastră la rece

O serie de procese tehnice necesită răcirea rapidă a echipamentelor sau a componentelor la temperaturi foarte scăzute. Produsele TYFO sunt deosebit de rapide și fiabile pentru aceste tipuri de aplicații.

O serie de procese industriale și de producție implică răcirea rapidă a echipamentelor sau a componentelor la temperaturi foarte scăzute. Pe lângă capacitatea de a transporta rapid frigul și o protecție excepțională împotriva coroziunii, produsele TYFO au, de asemenea, caracteristici excelente de curgere datorită vâscozității lor scăzute. Ca și în cazul altor proprietăți fizice și chimice, determinăm vâscozitatea cu ajutorul unor teste speciale de înaltă precizie în laboratorul nostru.

Performanța la temperaturi scăzute este, de asemenea, testată în mod regulat. Produsele TYFO, cum ar fi REINHARTIN® și Calciumchlorid, permit înghețarea până la temperaturi de până la -50 °C pentru o funcționare economică a congelatorului la temperaturi de funcționare extrem de scăzute.

  • Sisteme de răcire industrială
  • Tuneluri de vânt
  • Patinoare de gheață
  • Sisteme de înghețare a solului pentru minerit

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

TYFOROP – agent frigorific intermediar pentru instalații frigorifice
TYFOXIT F15–50 TYFOROP
Fluid de transfer termic TYFOXIT F50