Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

PIGO – echipamente de răcire și congelare

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

PIGO - echipamente de răcire și congelare

PIGO este specializată în construcția de CONGELATOARE, USCĂTOARE DE CONGELARE ȘI USCĂTOARE ADIABATICE CU CURETE MULTISTAJATE, precum și echipamente de procesare a fructelor și legumelor, linia de produse care include o gamă largă de unități standard și personalizate, cu o experiență vastă atât în domeniul congelării, cât și în cel al procesării fructelor și legumelor. Împreună cu partenerii noștri, am instalat utilajele noastre în întreaga lume.

Fructe și legume

Toate echipamentele și liniile de procesare a alimentelor PIGO sunt realizate integral din oțel inoxidabil și fabricate în conformitate cu standardele ISO și HACCP ale industriei de procesare a alimentelor.

Pește

PIGO oferă soluții complete de congelare și liofilizare pentru toate tipurile de pește și produse marine. Cerințele dumneavoastră privind calitatea și capacitatea de producție în ceea ce privește congelarea diferitelor tipuri de produse sunt satisfăcute de diferitele tipuri de congelatoare / liofilizatoare.

Brutărie si patiserie

PIGO oferă soluții complete de testare și congelare pentru toate tipurile de produse de patiserie. Cerințele dumneavoastră privind calitatea și capacitatea de producție în ceea ce privește congelarea diferitelor tipuri de produse sunt satisfăcute de diferitele tipuri de unități.

Carnuri și carne de pasăre

PIGO oferă soluții complete de congelare și liofilizare pentru toate tipurile de produse din carne și păsări de curte. Cerințele dvs. de calitate și capacitate de producție în ceea ce privește congelarea diferitelor tipuri de produse sunt satisfăcute de diferitele tipuri de congelatoare / liofilizatoare.

Lapte

PIGO oferă soluții complete de procesare a laptelui pentru toate tipurile de produse.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

PIGO – echipamente de răcire și congelare
Process freezer EASY Freeze DRYER PIGO
Congelator EASY Freeze DRYER
Process freezer EASY Freeze SPYRO PIGO
Congelator EASY Freeze SPYRO
Process freezer EASY Freeze PIGO
Congelator EASY Freeze