Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Unitate aer conditionat CLOSE CONTROL CCUY- cu compresoare scroll R410A

TVA inclus

Unitate aer conditionat CLOSE CONTROL CCUY- cu compresoare scroll R410A

Aparate de aer condiționat puternice cu control apropiat pentru:

Centre de telecomunicații și GSM/UMTS
Ferme de servere a furnizorilor de servicii de internet
Centre de baze de date și depozite de date de stocare

A.C.M. KALTE KLIMA
Unitate aer conditionat CLOSE CONTROL CCUY- cu compresoare scroll R410A

Unitatea de control apropiat CCUY trebuie văzută ca cea mai avansată soluție la toate problemele de aer condiționat în toate aplicațiile tehnologice, cum ar fi fermele de servere, amplificatoarele de putere de difuzare UMTS și GSM, NOC-uri (Centre de operare în rețea), răcirea rafturilor computerelor, camerele de control, puterea. echipamentelor și, în general, oriunde sarcinile termice sunt extrem de mari. Panourile frontale sunt rabatabile astfel încât accesul să fie total din față; Cele mai moderne soluții tehnice și cele mai bune componente oferă aparatelor noastre de aer condiționat versatilitate maximă și cea mai lungă fiabilitate pentru aplicații critice. Cadrul autoportant din oțel galvanizat protejat cu vopsire cu pulbere de poliester permite îndepărtarea tuturor panourilor și ușii din față, reducând greutatea totală.

Despre aerul condiționat CLOSE CONTROL

Unitatea de comandă apropiată a aparatului de aer condiționat este o soluție excelentă pentru a rezolva problemele de răcire în cele mai tehnologice aplicații, cum ar fi ferme de servere, centre de date, camere de control și în orice situație în care o concentrare de mașini electronice necesită o refrigerare a aerului pentru a le asigura. functia corecta.

Acm Kälte Klima planifică și produce diferite tipuri de unități de control apropiat pentru aer condiționat, capabile să satisfacă o gamă largă de nevoi. Toate sunt caracterizate de un design inovator care permite exploatarea spațiului și reducerea la minimum a dimensiunilor acestora.


Pentru a garanta versatilitatea, fiabilitatea și durabilitatea tuturor soluțiilor Acm Kälte Klima, cele mai bune materiale și cele mai recente inovații tehnologice sunt utilizate pentru realizarea unităților de control apropiat pentru aer condiționat. De asemenea, acestea sunt planificate pentru a permite o inspecție rapidă în timpul operațiunilor de întreținere.


Greutatea redusă a fiecărei unități de control apropiată face foarte ușor deplasarea acesteia. Sunt luate în considerare și precauții speciale pentru a reduce zgomotul și vibrațiile în timpul fazei de funcționare.