Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

COMPRESOARE SCROLL MCWY NR-R410A

TVA inclus

COMPRESOARE SCROLL MCWY NR-R410A
  • Apă / apă
  • Nu sunt Pompe de căldură reversibile
  • Capacitati de la 18 kW la 75 kW
A.C.M. KALTE KLIMA
COMPRESOARE SCROLL MCWY NR-R410A

CARCASA

Cadru autoportant, din oțel galvanizat, acoperit cu vopsea pulbere de poliester.


COMPRESOR

De tip "scroll" ermetic cu încălzire a carterului și klixon pentru protecția la suprasarcină. Compresoarele sunt montate pe amortizoare de cauciuc.


EVAPORATOR

De tip placă sudată prin brazare pe placă. Această serie este un circuit de refrigerant independent și un circuit de apă. Izolația este cu o căptușeală flexibilă cu celule închise. Se recomandă montarea unui presostat diferențial care va opri unitatea în cazul în care nu există circulație de apă pe evaporatorul placă la placă.


CONDENSATOR

De tip placă la placă sudat prin brazare. Această serie este formată din circuite independente de agent frigorific și un circuit de apă. Izolația este cu o căptușeală flexibilă cu celule închise.


CIRCUIT DE REFRIGERANT

Fiecare unitate include: filtru uscător, vizor, supapă de expansiune termostatică, supapă de serviciu. Pentru a proteja circuitul de refrigerant sunt montate următoarele dispozitive: presostat de înaltă presiune cu resetare manuală, presostat de joasă presiune cu resetare automată, termostat antigel.


TABLOU ELECTRIC

Tip rezistent la intemperii, protejat conform standardului IP54. Acesta include: întrerupător automat al circuitului principal cu dispozitiv de blocare a ușii, siguranțe principale, contactorul compresorului, transformator pentru circuite auxiliare. Microprocesor pentru controlul automat al unitatea cu un afișaj pentru a indica funcțiile, precum și condițiile de alarmă.

Chillere răcite cu aer și pompe de căldură reversibile

Compania noastră a obținut performanțe excelente în producția cu circuit complet de răcitoare răcite cu apă și pompe de căldură reversibile. Compresoarele Scroll și cu șurub sunt fabricate în funcție de proiectul individual pentru fiecare client, folosind standarde de înaltă calitate și expertiza inginerească a echipei noastre profesionale.

Producând răcitoare și pompe de căldură răcite cu apă, furnizăm fiecare unitate cu întreaga gamă de tehnologii și caracteristici pentru o răcire fiabilă și flexibilă a aerului în orice condiții. Circuitele separate de refrigerant sunt furnizate cu cele mai noi componente și dispozitive de securitate pentru a asigura stabilitatea în orice situație. Gradul de protecție de nivel înalt al pompei de căldură reversibile este garantat datorită sistemului de protecție împotriva intemperiilor și a tabloului electric prevăzut cu microprocesor care controlează unitatea în mod automat, utilizând sistemul vizual pentru monitorizarea funcțiilor și a defecțiunilor. Compresoarele disponibile oferă compresoare scroll ermetice și compresoare semi-ermetice cu șurub sau cu două șuruburi care asigură reducerea zgomotului și a activităților de întreținere atunci când unitățile sunt complet operaționale. Descoperiți linia noastră de pompe de căldură și răcitoare de apă care vă vor satisface cu siguranță cerințele de calitate, performanță și rentabilitate.

Acm Kälte Klima proiectează și produce diferite tipuri de unități de control apropiat al aparatelor de aer condiționat, capabile să satisfacă o gamă largă de nevoi. Toate sunt caracterizate de un design inovator care permite exploatarea spațiului și reducerea la minimum a dimensiunilor acestora.

Pentru a garanta versatilitatea, fiabilitatea și durabilitatea tuturor soluțiilor Acm Kälte Klima, pentru realizarea unităților de control apropiat al aparatelor de aer condiționat sunt folosite cele mai bune materiale și cele mai recente inovații tehnologice. Acestea sunt proiectate, de asemenea, pentru a permite o inspecție rapidă în timpul operațiunilor de întreținere.

Greutatea redusă a fiecărei unități de control apropiat face ca aceasta să fie foarte ușor de mutat. Precauții speciale sunt luate în considerare și pentru a reduce zgomotul și vibrațiile în timpul fazei de funcționare.