Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

COMPRESOARE SCROLL CCUY RADIAL-R410A pentru instalatii de aer conditionat

TVA inclus

COMPRESOARE SCROLL CCUY RADIAL-R410A pentru instalatii de aer conditionat

UNITATE DE CONTROL DE ÎNCHIDERE

UNITATE COMPACTĂ – Tehnologia inovatoare de proiectare cu modelare tridimensională asistată de calculator ne-a permis să producem unități cu cea mai bună exploatare a spațiului intern.

A.C.M. KALTE KLIMA
COMPRESOARE SCROLL CCUY RADIAL-R410A pentru instalatii de aer conditionat

UNITATE COMPACTĂ - Tehnologia inovatoare de proiectare cu modelare tridimensională asistată de calculator ne-a permis să producem unități cu cea mai bună exploatare a spațiului intern. Unitatea de control apropiat CCUY trebuie privită ca fiind cea mai avansată soluție la toate problemele de climatizare în toate aplicațiile tehnologice, cum ar fi fermele de servere, amplificatoarele de putere pentru radiodifuziune UMTS și GSM, NOC (Network Operation Centers), răcirea rafturilor de calculatoare, sălile de control, echipamentele de putere și, în general, oriunde sarcinile termice sunt critic de ridicate. Panourile frontale sunt articulate, astfel încât accesul se face în totalitate din față; cele mai moderne soluții tehnice și cele mai bune componente conferă aparatelor noastre de aer condiționat o versatilitate maximă și o fiabilitate cât mai îndelungată pentru aplicații critice. Cadrul autoportant din oțel galvanizat protejat cu vopsea pulbere de poliester permite îndepărtarea tuturor panourilor și a ușii frontale, reducând greutatea totală pentru o instalare mai ușoară. Panourile duble (placă interioară și panou izolat la exterior) reduc la minimum scăpările de zgomot și vibrații în încăpere.

Despre unitatea de control închisă a aerului condiționat

Aparatul de aer condiționat este o soluție excelentă pentru a rezolva problemele de răcire în cele mai tehnologice aplicații, cum ar fi fermele de servere, centrele de date, sălile de control și în orice situație în care o concentrație de mașini electronice necesită o refrigerare a aerului pentru a asigura funcționarea corectă a acestora.

Acm Kälte Klima proiectează și produce diferite tipuri de unități de control apropiat al aparatelor de aer condiționat, capabile să satisfacă o gamă largă de nevoi. Toate sunt caracterizate de un design inovator care permite exploatarea spațiului și reducerea la minimum a dimensiunilor acestora.

Pentru a garanta versatilitatea, fiabilitatea și durabilitatea tuturor soluțiilor Acm Kälte Klima, pentru realizarea unităților de control apropiat al aparatelor de aer condiționat sunt folosite cele mai bune materiale și cele mai recente inovații tehnologice. Acestea sunt proiectate, de asemenea, pentru a permite o inspecție rapidă în timpul operațiunilor de întreținere.

Greutatea redusă a fiecărei unități de control apropiat face ca aceasta să fie foarte ușor de mutat. Precauții speciale sunt luate în considerare și pentru a reduce zgomotul și vibrațiile în timpul fazei de funcționare.