Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Încălzitor de apă cu schimbător de căldură si tuburi detașabile

TVA inclus

Încălzitor de apă cu schimbător de căldură si tuburi detașabile

Încălzitoarele de apă BOIL sunt concepute pentru a produce apă caldă menajeră prin utilizarea unei serpentine cu schimbător de căldură cu tuburi detașabile.

FIORINI
Încălzitor de apă cu schimbător de căldură si tuburi detașabile

Încălzitoarele de apă BOIL pentru apă caldă menajeră sunt prevăzute cu diferite tipuri de izolație, în funcție de capacitatea lor. Acestea au un strat exterior din PVC și un anod de magneziu pentru protecția împotriva curenților galvanici. Tratarea protectoare interioară este dată de procesul de vetroporcelanurare anorganică, până la 1000 de litri, și de smaltatura a caldo Bluetech, de 1500 de litri. Tratamentul pentru protecția internă este un proces de căptușire cu sticlă anorganică, până la rezervoare de 1000 de litri, și smălțuire la cald Bluetech pentru rezervoare de 1500 de litri și mai mari. Accesoriile furnizate cu încălzitoarele de apă BOIL cu schimbător de căldură tubular sunt: picioare reglabile pe înălțime, supapă de siguranță și termometru și sunt furnizate în funcție de dimensiune. Alte accesorii și echipamente sunt disponibile la cerere. În plus, Fiorini este în măsură să satisfacă orice solicitare de proiecte speciale, inclusiv în loturi mici, în termene scurte.

Specificații tehnice

 • Gama de capacități: De la 200 la 5000 litri
 • Materialul corpului rezervorului de stocare: Oțel carbon S 235 JR
 • Materialul schimbătorului de căldură cu tuburi: Oțel inoxidabil AISI 304
 • Tratament căptușeală din sticlă/ emailare Bluetech: Izolație PU-R / EPS+PS / PE+PU-F / PU-F
 • Limite operaționale: 80/95°C - 6/10 bar Utilizare
 • Producerea și stocarea apei calde de consum
Rezervoarele tampon FIORINI, o gamă completă și personalizată

Rezervoarele tampon sunt rezervoare utilizate pentru a stoca apă rece, permițând optimizarea ciclului de funcționare a pompei de căldură adaptată și, astfel, creșterea eficienței acesteia. Rezervoarele tampon Fiorini se remarcă prin longevitatea lor, prin izolația de înaltă densitate utilizată și prin finisajele realizate în adevăratul stil "Made in Italy". Gama de rezervoare tampon Fiorini a fost concepută pentru a îmbunătăți funcționarea și performanța celor mai avansate sisteme de condiționare. Gama largă și opțiunile de personalizare permit construirea unor soluții optime pentru orice tip de sistem. Rezervoarele tampon Fiorini măresc capacitatea de apă a sistemului și îmbunătățesc longevitatea mașinilor, a pompelor de căldură, a răcitoarelor și a compresoarelor.

Avantaje
 • Uzură redusă a utilajului
 • Energie termică stocată
 • Cicluri de funcționare optimizate
 • Soluții personalizate
 • Mai puține porniri ale compresorului
 • Pompele de căldură funcționează la capacitate maximă

Rezervoarele tampon Fiorini sunt utilizate pentru a stoca apa răcită și sunt esențiale în orice sistem de condiționare care funcționează cu o cantitate redusă de apă. Instalarea unui rezervor de stocare face pompa de căldură mai eficientă și îi crește longevitatea.

Datorită stocării apei răcite, asigurată de rezervoarele tampon Fiorini, se evită schimbările continue și rapide ale temperaturii apei, datorate reglării intermitente. Instalarea unui rezervor tampon Fiorini este recomandată și pentru că reduce, pe cât posibil, ciclurile de pornire și oprire a compresorului.

Rezervoarele de stocare, în funcție de scop, pot fi împărțite în rezervoare de echilibrare și rezervoare de stocare în linie. Rezervoarele de echilibrare creează 2 circuite separate care au deflectoare anti-miscal sau interne, conducte de difuzie sau conducte de transport. Rezervoarele de stocare în linie, pe de altă parte, nu împart circuitul și trebuie instalate pe partea de retur, de preferință înainte de pompa de circulație.