Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Celule congelare rapida abatitor Ready

TVA inclus

Ready Blast Chilling Cells

– O gamă de celule de răcire rapidă, imediat gata de utilizare, deoarece sunt echipate cu o unitate de refrigerare completă: un avantaj care face diferența, alături de performanță, capacitate de încărcare ridicată, viteza ciclurilor, reducerea consumului și calitatea ridicată a materialelor. Este suficient să le conectați la sursa de alimentare și celulele Ready schimbă modul în care lucrați: în bine.

 

FRIULINOX
Celule congelare rapida abatitor Ready

O gamă de celule de răcire rapidă, imediat gata de utilizare, deoarece sunt echipate cu o unitate de refrigerare completă: un avantaj care face diferența, alături de performanță, capacitate de încărcare ridicată, viteza ciclurilor, reducerea consumului și calitatea ridicată a materialelor. Este suficient să le conectați la sursa de alimentare și celulele Ready schimbă modul în care lucrați: în bine.

Performanță mare într-un spațiu optim

Cu o lățime de mai puțin de 1 metru și o adâncime de până la 1,5 metri, celulele Ready valorifică la maximum spațiul disponibil, în cele mai diverse situații: de la laborator, la cantină, la centrul de gătit, la restaurant. Compatibile cu toate cărucioarele, chiar și cu cele mai recente, acestea au fost testate în conformitate cu EN17032 chiar și cu sarcini mari și în cele mai solicitante situații de lucru.

Versatilitate totală

Celulele Ready au dimensiuni și capacități concepute pentru a satisface cele mai comune nevoi: de la versiunea pentru un singur cărucior GN 1/1, la modelul care poate găzdui un cărucior GN 2/1 sau două cărucioare GN 1/1. Alegeți soluția cea mai potrivită pentru spațiul și afacerea dvs.

Mai multă eficiență, mai puțin consum

Datorită optimizării fluxului de aer, rezultat al unor cercetări aprofundate și al numeroaselor teste pentru a obține rezultate maxime, celulele Ready au obținut o creștere semnificativă a cantității de produse răcite și o reducere la fel de accentuată a duratei ciclurilor de lucru. Toate acestea cu economii semnificative de energie: un avantaj atât pentru mediu, cât și pentru buget.

Timpul mediu de răcire prin suflare pozitivă

de la +65° C la +3° C - 1 oră

Timpul mediu de congelare

de la +65° C la -18° C - 3 ore 33 min.

Celule congelare rapida abatitor Ready