Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Condensator evaporativ cu ventilatoare axiale CFR-A

TVA inclus

Condensator evaporativ cu ventilatoare axiale CFR-A

Condensatoarele evaporative Decsa din seria CFR-A, realizate din tablă de oțel Z-725 galvanizată la cald, sunt echipate cu ventilatoare axiale de ultimă generație care optimizează raportul L/G în cadrul unităților, reducând astfel consumul de energie și costurile de exploatare.

DECSA
Condensator evaporativ cu ventilatoare axiale CFR-A
Condensator evaporativ cu ventilatoare axiale CFR-A

Condensatoarele evaporative Decsa din seria CFR-A, realizate din tablă de oțel Z-725 galvanizată la cald, sunt echipate cu ventilatoare axiale de ultimă generație care optimizează raportul L/G în cadrul unităților, reducând astfel consumul de energie și costurile de exploatare.

Condensatoarele evaporative din seria CFR-A de la Decsa, realizate din tablă de oțel Z-725 galvanizată la cald, sunt echipate cu ventilatoare axiale de ultimă generație care optimizează raportul L/G în cadrul unităților, reducând astfel consumul de energie și costurile de exploatare. Protecția specială DecsaCOATING PLUS asigură, de asemenea, o reducere a utilizării produselor chimice pentru controlul calității apei, garantând astfel economii economice semnificative și o mai mare sustenabilitate a mediului. Gama largă de variante disponibile completează oferta, făcând din seria CFR-A un condensator evaporativ extrem de flexibil și potrivit pentru orice tip de aplicație în sistemele de refrigerare și în aplicațiile lanțului frigorific.

La fel ca și în cazul celorlalte produse Decsa, certificările relevante obținute se remarcă în cazul condensatoarelor evaporative CFR-A. Echipamentul este certificat în conformitate cu sistemul de calitate ISO 9001:2015 și cu Directiva 2014/68/UE (PED) care permite etanșeitatea la presiune a serpentinelor utilizate până la 40 bar și utilizarea cu presiuni de până la 28 bar.

Protecția specială DecsaCOATING PLUS asigură, de asemenea, o reducere a utilizării produselor chimice pentru controlul calității apei, garantând astfel economii economice semnificative și o mai mare sustenabilitate a mediului. Gama largă de variante disponibile completează oferta, făcând din seria CFR-A un condensator evaporativ extrem de flexibil și potrivit pentru orice tip de aplicație în sistemele de refrigerare și în aplicațiile lanțului frigorific.

CARACTERISTICI TEHNICE

Structură și panouri

Seria CFR-A este proiectată cu structuri și panouri realizate din oțel Z-725 galvanizat la cald. Pentru a simplifica întreținerea de rutină, panourile sunt ușor de demontat fără a fi nevoie de unelte dedicate.


Bazin de apă rece

Bazinul de colectare a apei reci este realizat din tablă de oțel Z-725 galvanizat la cald, complet cu un fund înclinat pentru a preveni stagnarea apei, un racord de ieșire a apei reci cu un filtru anti-vortex ușor de inspectat, un racord de scurgere și de revărsare, un racord pentru apa de adaos cu flotor, grile de intrare a aerului din PVC ranforsat și o țeavă de purjare.


Schimbător de căldură

Serpentina secțiunii de schimb de căldură a condensatoarelor evaporative din seria CFR-A este alcătuită din serpentine din tuburi de oțel de calitate superioară, îndoite și apoi testate într-un rezervor de apă la o presiune de 25 bar. Bobina este apoi testată cu aer comprimat la 40 de bar, iar ulterior este galvanizată prin imersie într-o baie de zinc topit.


Secțiunea ventilatorului

Condensatoarele evaporative CFR-A sunt fabricate cu ventilatoare axiale cu rotor echilibrat, echipate cu palete reglabile staționare cu profil de înaltă eficiență. Viteza periferică a rotorului este limitată în mod deliberat pentru a asigura un nivel scăzut de zgomot. La fel ca în cazul turnurilor de răcire REF-A și TMA-EU, CFR-A este disponibil, la cerere, și cu ventilatoare cu zgomot redus.


Finisare

Este posibil să se adauge la echipament acoperirea specială de protecție cu pulbere epoxidică DecsaCOATING PLUS , o protecție suplimentară disponibilă în toate culorile RAL.

Evidențiere

  • Materiale: Tablă de oțel zincat la cald Z-725
  • Număr de modele: 36
  • Capacitate de la 148 la 7281 kW

IDEAL PENTRU REFRIGERARE INDUSTRIALĂ

Seria CFR-A îndeplinește toate cerințele de fiabilitate și zgomot redus ale clienților noștri. Proiectate pentru răcirea amoniacului sau a gazelor refrigerante, aceste condensatoare evaporative au ventilatoare axiale cu profil aerodinamic disponibile în aluminiu sau FRP, în funcție de model. Certificarea echipamentelor în conformitate cu Directiva 2014/68/UE (PED) asigură utilizarea cu presiuni de funcționare de până la 28 bar. Este potrivit în cazul în care sunt necesare condensatoare evaporative de înaltă eficiență cu costuri de exploatare reduse, în special pentru toate aplicațiile din domeniul refrigerării industriale.

Costuri de operare reduse

Seria CFR-A este proiectată pentru a asigura costuri de funcționare reduse, inclusiv datorită consumului limitat de energie al motoarelor care acționează ventilatoarele axiale.


Structură cu rezistență ridicată

Structura și panourile sunt realizate din oțel zincat la cald de înaltă rezistență Z-725 (725 g/mp); panourile sunt completate cu una sau mai multe uși etanșe pentru inspecție internă.


Bobine certificate

Condensatoarele evaporative CFR-A sunt fabricate în conformitate cu Directiva 97/23/CE (PED), care garantează etanșeitatea la presiune a serpentinelor instalate până la 40 bar și autorizează utilizarea lor cu presiuni de funcționare de până la 28 bar.


Ventilatoare axiale

Seria CFR-A este echipată cu ventilatoare axiale de ultimă generație, care optimizează raportul L/G în cadrul unității, ceea ce are ca rezultat un consum de energie mai mic și costuri de funcționare reduse.

OPȚIUNI DISPONIBILE

  • Ventilatoare silențioase (Axilent)
  • Cuplaj motor – ventilator cu transmisie cu curea și scripete sau cu transmisie unghiulară cu angrenaje în baie de ulei
  • Protecție interioară și exterioară cu strat de acoperire DecsaCOATING PLUScoating