Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Tubulatura textila cu sectiune rectangulara FabricAir

TVA inclus

Tubulatura textila cu sectiune rectangulara FabricAir

Conducta dreptunghiulară FabricAir este o opțiune de conductă complet personalizabilă, disponibilă cu toate modelele de debit și tipurile de țesătură, cu excepția FabricAir® Poly.

FABRICAIR
Tubulatura textila cu sectiune rectangulara FabricAir
Sisteme de conducte

Conducta dreptunghiulară FabricAir este o opțiune de conductă complet personalizabilă, disponibilă cu toate modelele de debit și tipurile de țesătură, cu excepția FabricAir® Poly.


Acest profil de conductă este de obicei necesar atunci când nu există suficient spațiu pentru a monta o conductă rotundă potrivită pentru volumul de aer dorit sau când aplicația necesită zone de temperatură separate în interiorul conductei. FabricAir va proiecta conducta personalizată în funcție de cerințele proiectului specific.

Specificații

Conductele dreptunghiulare sunt de obicei create folosind membrane interne pentru integritate structurală, iar pe toate cele patru laturi pot fi folosite cercuri de susținere. Acest lucru asigură faptul că, conducta își păstrează profilul atunci când aerul este pornit, în ciuda presiunii naturale cu tendință spre explozie.

Sisteme de conducte - Opțiuni de reținere a formei

Opțiunile de păstrare a formei asigură un aspect mai plăcut al conductelor în perioadele în care sistemul de ventilație este oprit. Cu cercurile interne de 360°, conducta se păstrează rotundă indiferent dacă sistemul este activ sau nu; cu suportul All-in-One Support se produce doar o ușoară modificare a formei circulare atunci când aerul este oprit. De asemenea, ambele accesorii reduc la minimum șocul asociat cu umflarea conductelor în sistemele fără o pornire ușoară, cunoscut și sub numele de "duct pop".

Cercuri interne de 360°

Cercurile interne de 360° sunt montate în manșoane pe interiorul conductei, creând un circuit închis în jurul circumferinței. Acest lucru asigură o imagine a conductei plăcută din punct de vedere estetic, care este menținută deschisă dacă fluxul de aer este oprit. Cercurile sunt detașabili pentru a fi spălați cu ușurință.

Buclele interne de 360° sunt disponibile pentru sisteme de conducte de la Ø155 mm [Ø6 in] în sus. Cercurile sunt preinstalate din fabrică pe conducte de până la Ø660 mm [Ø26 in]. Pentru diametre de peste Ø660 mm [Ø26 in], tijele de suspensie din fibră de sticlă sunt adăugate la fața locului. Adăugarea cercurilor este un proces ușor, deoarece acestea glisează pur și simplu în poziție.

Asistență All-in-One

Suportul All-in-One (AiO) constă în umerașe semicirculare, realizate din aluminiu anodizat, cusute în buzunare pe exteriorul conductei la intervale fixe. Aceștia vin preinstalați din fabrică, ceea ce reduce semnificativ timpul de instalare în comparație cu sistemele oferite de alți producători. Suportul All-in-One este ușor de demontat în scopul întreținerii. Suportul de suspendare adecvat depinde de diametrul conductei. Suportul AiO va acoperi 180° din circumferința conductei până la Ø1220 mm [Ø48 in]. Pentru diametre mai mari de Ø1220 mm [Ø48 in], acoperirea suportului de suspendare scade din cauza constrângerilor de transport. Suportul All-in-One oferă suport suplimentar pentru coturile de 90°.

Shape Retention Options
ȚESĂTURI

Proprietățile ideale ale țesăturii depind de aplicația specifică: piscinele necesită o țesătură permeabilă pentru a preveni condensarea; procesarea alimentelor poate necesita o țesătură antimicrobiană; o sală de sport de liceu poate necesita o culoare sau o imprimare personalizată a logo-ului pentru a se potrivi cu nuanțele școlii. Sistemele de dispersie FabricAir sunt proiectate la comandă pentru a crea o potrivire ideală pentru cerințele specifice ale fiecărei aplicații.

Printre opțiuni se numără cele antistatice, ignifuge, ignifuge în permanență, incombustibile, impermeabile, cu permeabilități variabile și antimicrobiene.

Țesături permeabile

Țesăturile permeabile elimină condensul de pe suprafața conductei prin crearea unei pături de aer în jurul conductei. Acestea sunt ideale în spațiile umede, cum ar fi unitățile de procesare a alimentelor sau piscinele, unde există o probabilitate mare de condensare.

Țesături impermeabile

Țesăturile impermeabile sunt ermetice. Aerul este distribuit exclusiv prin intermediul modelului de curgere. Aceste conducte sunt realizate de obicei din materiale acoperite.

FABRICS

FabricAir materials

FABRICS 2 Tubulatura textila cu sectiune rectangulara FabricAir
FabricAir Poly
FABRICS 2 Tubulatura textila cu sectiune rectangulara FabricAir
FabricAir Glass 220
FABRICS 2 Tubulatura textila cu sectiune rectangulara FabricAir
FabricAir Lite
FABRICS 1 Tubulatura textila cu sectiune rectangulara FabricAir
FabricAir Combi
FABRICS Tubulatura textila cu sectiune rectangulara FabricAir
FabricAir Trevira