Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

FabricAir Combi

TVA inclus

FabricAir Combi

FabricAir Combi este disponibil sub formă de țesături permeabile, nepermeabile și ignifuge.

FABRICAIR
FabricAir Combi
Sisteme de conducte

FabricAir Combi este disponibil sub formă de țesături permeabile, nepermeabile și ignifuge. Toate variantele de țesături sunt extrem de rezistente și durabile și sunt prevăzute cu garanții de 5 sau 10 ani. FabricAir Combi este certificată Oeko-Tex 100. Țesătura se poate spăla la mașină și își păstrează dimensiunile după spălare (contracție de maximum 0,5%). Permeabilitatea este uniformă (max. 5% variație). FabricAir Combi 80 și Combi 90 sunt furnizate cu un tratament antimicrobian, special dezvoltat pentru zonele cu cerințe stricte de igienă.

Țesătura este furnizată în culori standard, cu opțiunea de imprimare pe suprafață și alte imprimări grafice personalizate.

FABRICAIR COMBI 20, 60, 70, 80

Aceste patru variante FabricAir Combi sunt toate țesături permeabile, certificate Oeko-Tex 100. Țesătura este lavabilă, rezistentă și durabilă și este prevăzută cu o garanție de 5 sau 10 ani. Principalele diferențe între aceste țesături constau în certificarea ignifugării, garanția și opțiunea antimicrobiană - vă rugăm să consultați tabelul pentru detalii.

FABRICAIR COMBI 30, 65, 85, 90

FabricAir Trevira CS 100 este o țesătură permeabilă, ignifugată, certificată Oeko-Tex 100. Este potrivită în locurile în care există riscul de condensare. FabricAir Trevira CS 100 se poate spăla la mașină și își păstrează dimensiunile după spălare (contracție de maximum 0,5%). Permeabilitatea este uniformă (max. 5% variație). Este prevăzut cu o garanție de 10 ani.

Culori FabricAir Combi

FabricAir Combi colors

Tip de țesătură

Fabric Type