Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

FabricAir Lite

TVA inclus

FabricAir Lite

FabricAir este o serie de țesături ușoare, nepermeabile și nepermeabile, certificate Oeko-Tex 100, care oferă opțiuni antimicrobiene, ignifuge și antistatice, ceea ce face ca aceste variante de țesături să fie ideale pentru zonele de igienă strictă.

FABRICAIR
FabricAir Lite
Sisteme de conducte textile

FabricAir Lite este o serie de țesături ușoare și nepermeabile, certificate Oeko-Tex 100, care oferă opțiuni antimicrobiene, ignifuge și antistatice, ceea ce face ca aceste variante de țesături să fie ideale în zonele cu o igienă strictă. Din cauza naturii țesăturii, modelele FabFlow™ și cele cu aruncare direcțională lungă care utilizează duze sau jeturi nu sunt o opțiune. Țesăturile FabricAir Lite se pot spăla la mașină și își păstrează dimensiunile după spălare (maximum 0,5% contracție). Țesătura este disponibilă în culori standard.

Toate variantele FabricAir Lite au o garanție de 3 ani.

FABRICAIR LITE 5

FabricAir Lite 5 este o țesătură ușoară și durabilă, care are o garanție de 3 ani. Aceasta este alegerea ideală pentru aplicațiile în care rentabilitatea depășește alte criterii de selecție și în care ignifugarea nu reprezintă o problemă.

FABRICAIR LITE 10

FabricAir Lite 10 este o țesătură ușoară și durabilă, care are o garanție de 3 ani și certificare de ignifugare. Aceasta este foarte potrivită pentru aplicațiile în care rentabilitatea este la fel de importantă ca și ignifugarea.

FABRICAIR LITE 15

FabricAir Lite 15 este o țesătură ușoară, ignifugată și durabilă, care are o garanție de 3 ani. Un strat antimicrobian special dezvoltat face din această țesătură o alegere bună în aplicațiile cu cerințe stricte de igienă.

FABRICAIR LITE 20

FabricAir Lite 20 este o țesătură ușoară, antistatică și durabilă, cu certificare de ignifugare. Vine cu o garanție de 3 ani, precum și cu un strat antimicrobian. Natura antistatică a țesăturii o face ideală în aplicații cu cerințe foarte stricte, cum ar fi laboratoarele și sălile de servere.

Culori FabricAir Lite

FabricAir Lite Colors

Tip de tesatura

Fabric Type