Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

FabricAir cu degivrare DefrostDuct

TVA inclus

FabricAir cu degivrare DefrostDuct

ȚesăturăAir DefrostDuct™ este confecționat din țesătură hidrofugă, rezistentă și durabilă. Toate FabricAir DefrostDuct™ sunt produse consumabile. Durata de viață preconizată a FabricAir DefrostDuct™ este de până la 5 ani*.

REDUCE TIMPUL DE DEZGHEȚARE CU 10-50%*.
CĂDERE DE PRESIUNE REDUSĂ
ECONOMISEȘTE ENERGIE
CONSERVĂ MAI BINE BUNURILE DEPOZITATE
PREVINE FLUCTUAȚIILE DE TEMPERATURĂ DIN ÎNCĂPERE
LUNGIME DE ARUNCARE MAI MARE

FABRICAIR
FabricAir cu degivrare DefrostDuct
Sisteme de conducte textile

FabricAir DefrostDuct™ reduce timpul de dezghețare a evaporatorului cu 10 până la 50%, mărind astfel eficiența acestuia. Atunci când evaporatorul ajunge la ciclul de dezghețare, FabricAir DefrostDuct™ se închide, etanșând eficient ieșirea. Prin împiedicarea scăpării căldurii din răcitorul de aer, eficiența ciclului de dezghețare este semnificativ crescută.

Rentabilitatea investiției (ROI) FabricAir DefrostDuct™ începe de la 3 luni*. Utilizarea inteligentă a materialelor previne înghețarea picăturilor de apă cauzate de ciclul de dezghețare pe suprafața țesăturii.

Economii de energie de până la 75% la dezghețare

Noua și îmbunătățita conductă de dezgheț FabricAir Defrost Duct sporește eficiența răcitoarelor de aer din depozitele frigorifice. Atunci când evaporatorul ajunge la ciclul de dezghețare, conducta se închide, etanșând astfel eficient ieșirea. Împiedicând căldura să iasă din răcitorul de aer, eficiența ciclului de dezghețare este semnificativ crescută.

Dezghețarea eficientă are un efect pozitiv asupra numărului necesar de cicluri de dezghețare pe zi. Feedback-ul de la utilizatorii finali verifică faptul că durata dintre ciclurile de dezghețare este mult mai mare atunci când se utilizează FabricAir DefrostDucts™. În funcție de modelul unității de răcire a aerului, consumul de energie pentru dezghețare este redus cu 50% până la 75%.