Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Tubulatura textila cu sectiune D si semicirculara FabricAir

TVA inclus

Tubulatura textila cu sectiune D si semicirculara FabricAir

Conductele semirotunde pot fi utilizate în cazul în care suspensia poate fi instalată direct pe tavane și pereți.

FABRICAIR
Tubulatura textila cu sectiune D si semicirculara FabricAir
Sisteme de conducte

Conductele semirotunde pot fi utilizate în cazul în care suspensia poate fi instalată direct pe tavane și pereți. Acest profil de conductă este utilizat de obicei în aplicații cu restricții de înălțime a tavanului sau pentru a face ca conducta să pară a face parte din tavan, mai degrabă decât să atârne liber în spațiu.


Conductele în formă de D reprezintă o alegere discretă și estetică, deoarece păstrează aceeași formă cu și fără flux de aer.

Specificații

Frecvent întâlnite în sălile de clasă, birouri sau cu scopuri comerciale, aceste modele cu profil subțire folosesc foarte puțin spațiu pentru a crea un flux de aer perfect pentru confort. În combinație cu aruncările direcționale, aceste profile reprezintă o alegere solidă în aplicațiile cu restricții de înălțime a tavanului.

Sisteme de conducte - Opțiuni de reținere a formei

Opțiunile de păstrare a formei asigură un aspect mai plăcut al conductelor în perioadele în care sistemul de ventilație este oprit. Cu cercurile interne de 360°, conducta se păstrează rotundă indiferent dacă sistemul este activ sau nu; cu suportul All-in-One Support se produce doar o ușoară modificare a formei circulare atunci când aerul este oprit. De asemenea, ambele accesorii reduc la minimum șocul asociat cu umflarea conductelor în sistemele fără o pornire ușoară, cunoscut și sub numele de "duct pop".

Cercuri interne de 360°

Cercurile interne de 360° sunt montați în manșoane pe interiorul conductei, creând un circuit închis în jurul circumferinței. Acest lucru asigură o imagine a conductei plăcută din punct de vedere estetic, care este menținută deschisă dacă fluxul de aer este oprit. Cercurile sunt detașabili pentru a fi spălați cu ușurință.

Buclele interne de 360° sunt disponibile pentru sisteme de conducte de la Ø155 mm [Ø6 in] în sus. Cercurile sunt preinstalate din fabrică pe conducte de până la Ø660 mm [Ø26 in]. Pentru diametre de peste Ø660 mm [Ø26 in], tijele de suspensie din fibră de sticlă sunt adăugate la fața locului. Adăugarea cercurilor este un proces ușor, deoarece acestea glisează pur și simplu în poziție.

Asistență All-in-One

Suportul All-in-One (AiO) constă în umerașe semicirculare, realizate din aluminiu anodizat, cusute în buzunare pe exteriorul conductei la intervale fixe. Aceștia vin preinstalați din fabrică, ceea ce reduce semnificativ timpul de instalare în comparație cu sistemele oferite de alți producători. Suportul All-in-One este ușor de demontat în scopul întreținerii. Suportul de suspendare adecvat depinde de diametrul conductei. Suportul AiO va acoperi 180° din circumferința conductei până la Ø1220 mm [Ø48 in]. Pentru diametre mai mari de Ø1220 mm [Ø48 in], acoperirea suportului de suspendare scade din cauza constrângerilor de transport. Suportul All-in-One oferă suport suplimentar pentru coturile de 90°.

Shape Retention Options
ȚESĂTURI

Proprietățile ideale ale țesăturii depind de aplicația specifică: piscinele necesită o țesătură permeabilă pentru a preveni condensarea; procesarea alimentelor poate necesita o țesătură antimicrobiană; o sală de sport de liceu poate necesita o culoare sau o imprimare personalizată a logo-ului pentru a se potrivi cu culorile școlii. Sistemele de dispersie FabricAir sunt proiectate la comandă pentru a crea o potrivire ideală pentru cerințele specifice ale fiecărei aplicații.

Printre opțiuni se numără cele antistatice, ignifuge, ignifuge în permanență, incombustibile, impermeabile, cu permeabilități variabile și antimicrobiene.

Țesături permeabile

Țesăturile permeabile elimină condensul de pe suprafața conductei prin crearea unei pături de aer în jurul conductei. Acestea sunt ideale în spațiile umede, cum ar fi unitățile de procesare a alimentelor sau piscinele, unde există o probabilitate mare de condensare.

Țesături impermeabile

Țesăturile impermeabile sunt ermetice. Aerul este distribuit exclusiv prin intermediul modelului de curgere. Aceste conducte sunt realizate de obicei din materiale acoperite.

FABRICS

Materiale FabricAir

FABRICS 2 Tubulatura textila cu sectiune D si semicirculara FabricAir
FabricAir Poly
FABRICS 2 Tubulatura textila cu sectiune D si semicirculara FabricAir
FabricAir Glass 220
FABRICS 2 Tubulatura textila cu sectiune D si semicirculara FabricAir
FabricAir Lite
FABRICS 1 Tubulatura textila cu sectiune D si semicirculara FabricAir
FabricAir Combi
FABRICS Tubulatura textila cu sectiune D si semicirculara FabricAir
FabricAir Trevira