Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Unitate aer conditionat ROOF-TOP KRSAY-cu compresoare scroll cu R410A

TVA inclus

Unitate aer conditionat ROOF-TOP KRSAY-cu compresoare scroll cu R410A

Aer condiționat RoofTOP de la 30 kW la 350 kW

A.C.M. KALTE KLIMA
Unitate aer conditionat ROOF-TOP KRSAY-cu compresoare scroll cu R410A

CADRU

Cadru autoportant din profile de aluminiu extrudat, conectat prin îmbinări cu 3 căi - nu se folosesc șuruburi care ies din cadru. Cadrul se așează pe o bază din oțel galvanizat. Cadrul este prevazut cu panouri sandwich cu poliuretan injectat - suprafata exterioara din otel a fost prevopsita RAL 9002. Etansarea este garantata de garnituri specifice de lunga durata, asigurand ca panourile sa ramana perfect etanse in timp, in ciuda presiunii care este creata in timpul functionarii normale. .

Sectiunea de condensare

COMPRESOARE

Compresoare ermetice scroll echipate cu încălzitor de carter și klixon pentru protecție la suprasarcină și complete cu vizor de ulei. Compresoarele sunt montate pe amortizoare din cauciuc.


CONDENSATOR (EVAPORATOR în versiunea H)

Tub de cupru si aripioare din aluminiu dotate cu grila de protectie.


VENTILATORI AXIAL

Cu palete cu design aerodinamic fabricate, cuplate direct la un motor electric trifazat cu rotor extern și echipat cu contact termic. La evacuarea fluxului de aer este prevăzută o protecție de siguranță a ventilatorului.


CIRCUIT FRIGORIFER

Circuitul de agent frigorific include: uscător, vizor, supapă electronică termostatică, supapă „schrader” și supapă solenoidală. Pentru protejarea circuitului de agent frigorific sunt prevăzute următoarele dispozitive: presostat cu resetare manuală de înaltă presiune, presostat cu resetare automată de joasă presiune. În plus, acolo unde este necesar, sunt montate și un presostat de siguranță cu resetare manuală și o supapă de siguranță. În versiunea unității cu pompă de căldură (H) circuitul frigorific mai are montate următoarele: supapă electronică dublă termostatică, supapă cu 4 căi, supapă de reținere, supapă solenoidală, recipient de lichid.


TABLA ELECTRICA

Rezistent la intemperii la nivel de protecție IP54. Placa este prevazuta cu: intreruptor automat de blocare principal, sigurante principale, contactor compresor, transformator de circuit auxiliar, control sectiune de tratare aer. Placa are, de asemenea, un microprocesor pentru controlul automat al unității, complet cu afișare a stării de funcționare precum și a tuturor situațiilor de alarmă.

Despre ACM Kälte Klima

Datorită modelelor de producție eficiente, echipamentele noastre de aer condiționat de pe acoperiș se conformează pe deplin standardelor italiene și internaționale. Împreună cu standardele de management al calității, ACM Kälte Klima dezvoltă propriul portofoliu de produse, oferind o selecție esențială de echipamente standard pentru acoperiș și soluții personalizate în conformitate cu cerințele clientului. Compresoarele Scroll pentru încălzirea și răcirea clădirilor industriale și comerciale sunt realizate folosind materiale de înaltă calitate și idei geniale ale echipei noastre de ingineri.

Poziționarea pe acoperis acestor mașini de aer condiționat este posibilă datorită unei construcții speciale calculate pentru a fi amplasate la ultimul etaj al clădirilor industriale. Spațiul de instalare ajută la depășirea unor limite ale sistemelor de dulapuri: aerul condiționat de pe acoperiș sunt mai puternice datorită dimensiunilor sale și mai silentioase datorită amplasării sale exterioare.

  • Produsele ACM Kälte Klima sunt planificate pentru a obține un confort excelent al mediului cu un consum minim de energie: cele mai recente tehnologii avansate asigură o soluție stabilă și rentabilă pentru spații mai mari.
  • Unul dintre avantajele substanțiale ale aparatelor de aer condiționat ACM Kälte Klima bazate pe acoperiș este impactul redus asupra mediului: pe lângă economiile considerabile de energie, soluțiile noastre de casă folosesc agentul frigorific verde R410A care nu dăunează stratului de ozon, deoarece este lipsit de atomi de clor.
  • Materialele de înaltă calitate și atenția la detalii fac ca soluțiile noastre de aer condiționat de pe acoperiș să fie fiabile și durabile în orice condiții de funcționare.