Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

COMPRESOARE SCROLL VCAEY-R410A CU TEHNOLOGIE INVERTER

TVA inclus

COMPRESOARE SCROLL VCAEY-R410A CU TEHNOLOGIE INVERTER
  • Chillere de apă răcite cu aer
  • Pompe de căldură reversibile răcite cu aer de la 20 kW la 130 kW
  • Compresoare cu viteză variabilă
A.C.M. KALTE KLIMA
COMPRESOARE SCROLL VCAEY-R410A CU TEHNOLOGIE INVERTER

CARCASA:

Carcasă din oțel galvanizat protejat cu vopsea pulbere de poliester. Panourile sunt ușor de demontat pentru activități de întreținere și service.


COMPRESOR:

Hermetic "scroll inverter driven" cu viteză variabilă, cu protecție la suprasarcină prin klixon și complet cu vizor de ulei. Acestea sunt instalate pe cauciucuri care absorb vibrațiile.


EVAPORATOR:

De tip placă sudată prin brazare, cu unul sau două circuite frigorifice independente și un circuit de apă. Circuitul este realizat astfel încât să garanteze o răcire omogenă a întregului debit de apă chiar și în timpul sarcinii parțiale. Izolația este realizată din căptușeală flexibilă cu celule închise. Ca protecție, este montat un presostat diferențial pentru a opri unitatea în cazul în care nu circulă apa.


CONDENSATOR:

Tub de cupru și serpentină cu aripioare din aluminiu. Ca opțiune este disponibilă o grilă de protecție.


(EC) VENTILATOARE AXIALE CU INVERTOR:

Control de condensare inclus Ventilatoare axiale cu secțiune aerodinamică a paletelor, cuplate direct la un motor electric trifazat cu rotor extern. Pe evacuarea fluxului de aer este montată o protecție de siguranță a ventilatorului.


CIRCUIT DE REFRIGERARE:

Fiecare unitate este echipată cu unul sau două circuite frigorifice. Fiecare circuit include: filtru uscător, vizor, supapă termostatică electronică, supapă de serviciu Schrader. Pentru a proteja circuitul de agent frigorific sunt instalate următoarele dispozitive: întrerupător de înaltă presiune cu resetare manuală, întrerupător de joasă presiune cu resetare automată, termostat antigel. Versiunea unităților cu pompă de căldură conține, în plus: termostat de siguranță pe conducta de refulare, supapă cu 4 căi, supapă de reținere, două supape termostatice electronice, rezervor de lichid și, dacă este necesar, separator de lichid pe conducta de aspirație a compresorului.


TABLOU ELECTRIC:

Cu grad de protecție IP54, tabloul el. este montat în camera compresorului. Activitățile de service pot fi efectuate în timp ce unitatea este în funcțiune. Acesta include: întrerupătorul automat al circuitului principal cu dispozitiv de blocare a ușii, contactoarele compresoarelor și ventilatoarelor și relé, transformatorul circuitului auxiliar. Microprocesor pentru controlul automat al unității, cu un sistem vizual de afișare a funcționării, precum și a defecțiunilor. Compresoare separate cu invertor cu frecvență controlată montate în compartiment special.

Chiller ce conține apă răcită cu aer și pompe de căldură reversibile

Compania noastră a obținut performanțe excelente în producția cu circuit complet de răcitoare răcite cu apă și pompe de căldură reversibile. Compresoarele Scroll și cu șurub sunt fabricate în funcție de proiectul individual pentru fiecare client, folosind standarde de înaltă calitate și expertiza inginerească a echipei noastre profesionale.

Producând răcitoare și pompe de căldură răcite cu apă, furnizăm fiecare unitate cu întreaga gamă de tehnologii și caracteristici pentru o răcire fiabilă și flexibilă a aerului în orice condiții. Circuitele separate de refrigerant sunt furnizate cu cele mai noi componente și dispozitive de securitate pentru a asigura stabilitatea în orice situație. Gradul de protecție de nivel înalt al pompei de căldură reversibile este garantat datorită sistemului de protecție împotriva intemperiilor și a tabloului electric prevăzut cu microprocesor care controlează unitatea în mod automat, utilizând sistemul vizual pentru monitorizarea funcțiilor și a defecțiunilor. Compresoarele disponibile oferă compresoare scroll ermetice și compresoare semi-ermetice cu șurub sau cu două șuruburi care asigură reducerea zgomotului și a activităților de întreținere atunci când unitățile sunt complet operaționale. Descoperiți linia noastră de pompe de căldură și răcitoare de apă care vă vor satisface cu siguranță cerințele de calitate, performanță și rentabilitate.

Acm Kälte Klima proiectează și produce diferite tipuri de unități de control apropiat al aparatelor de aer condiționat, capabile să satisfacă o gamă largă de nevoi. Toate sunt caracterizate de un design inovator care permite exploatarea spațiului și reducerea la minimum a dimensiunilor acestora.

Pentru a garanta versatilitatea, fiabilitatea și durabilitatea tuturor soluțiilor Acm Kälte Klima, pentru realizarea unităților de control apropiat al aparatelor de aer condiționat sunt folosite cele mai bune materiale și cele mai recente inovații tehnologice. Acestea sunt proiectate, de asemenea, pentru a permite o inspecție rapidă în timpul operațiunilor de întreținere.

Greutatea redusă a fiecărei unități de control apropiat face ca aceasta să fie foarte ușor de mutat. Precauții speciale sunt luate în considerare și pentru a reduce zgomotul și vibrațiile în timpul fazei de funcționare.