Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Ventilator portabil de răcire cu pulverizare fină iCooler

TVA inclus

Ventilator portabil de răcire cu pulverizare fină iCooler

iCOOLER este un ventilator de ceață autonom, portabil, de înaltă presiune, cu zgomot redus, pentru răcire în aer liber. Datorită sistemului de presurizare încorporat, I-COOLER este capabil să amestece apa pulverizată cu fluxul de aer, producând astfel un efect de răcire în jur.

TECHNO COOLING
Ventilator portabil de răcire cu pulverizare fină iCooler

High Pressure Misting Fan

I-COOLER este un ventilator de ceață autonom, portabil, de înaltă presiune, cu zgomot redus, pentru răcire în aer liber. Datorită sistemului de presurizare încorporat, I-COOLER este capabil să amestece apa pulverizată cu fluxul de aer, producând astfel un efect de răcire în jur.


În sfârșit! Bucurați-vă de o vară răcoroasă și în aer liber și fără instalații fixe. I-COOLER este într-adevăr un ventilator special, silențios, eficient, complet autonom, cu un rezervor de apă de mare capacitate care garantează de la 5 până la 10 ore de autonomie.


I-COOLER este silențios, motorul său electric QES și pompa sunt silențioase, cu o emisie de zgomot mai mică de 55 DB, datorită unei tehnologii cu consum redus, concepută pentru aplicații în medii care necesită emisii reduse de zgomot.

Despre ventilatoarele portabile de ceață

Oferim o gamă largă de ventilatoare de ceață portabile de înaltă presiune de 1000 PSI (70 bar). Ventilatoarele noastre de ceață portabile pot fi folosite aproape oriunde poate fi folosit un aparat de aer condiționat și în multe locuri unde nu poate fi folosit. Acestea trebuie doar să se conecteze la apă și la sursa de alimentare cu energie electrică.


Utilizări: Grădini, parcuri, verande, plaje, locuri publice, baruri, restaurante, hoteluri, piscine, evenimente sportive, petreceri, fabrici, depozite, centre comerciale, discoteci, ceremonii.

Specificații tehnice

Pump type Flow rate Nozzles* Volt
ICOOLER lpm / gpm min. / max. V-Hz
TC600290 900 rpm 0.31 – 0.08 4 x 0.008″ 230-50 or 220-60
TC600291 900 rpm 0.18 – 0.05 4 x 0.006″ 230-50 or 220-60