Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Pompă de ceață de înaltă presiune Mistmatic

TVA inclus

Pompă de ceață de înaltă presiune Mistmatic

Aceste serii de pompe profesionale de înaltă presiune reprezintă soluția potrivită, cu standarde înalte de calitate și siguranță, pentru toate cerințele de realizare a sistemelor profesionale de răcire și umidificare a ceții, cu debite cuprinse între 1 și 6 l/min, cu motor electric monofazat.

TECHNO COOLING
Pompă de ceață de înaltă presiune Mistmatic

Aceste serii de pompe profesionale de înaltă presiune reprezintă soluția potrivită, cu standarde înalte de calitate și siguranță, pentru toate cerințele de realizare a sistemelor profesionale de ceață cu debite cuprinse între 0,5 și 5 litri/min (de la 0,1 până la 1,3 US GPM) cu motor electric monofazat. Componentele de înaltă calitate, cum ar fi pistoanele ceramice, capul din alamă, garniturile profesionale de lungă durată, asigură o funcționare lină și o fiabilitate de lungă durată. Cronometrul nostru digital ciclic încorporat oferă controlul complet al sistemului de ceață prin reglarea directă a frecvenței de pulverizare a ceții, sporind avantajele privind consumul de apă și energie, cu economii de până la 70% dacă se compară cu sistemele standard. Funcțiile de siguranță SSC evită inundarea accidentală prin oprirea pompei în caz de scurgeri. Sistemul de drenaj intern BPS evită risipa de apă în timpul ciclurilor de drenaj și previne supraîncălzirea. Motoarele cu viteză variabilă VAR-VFD permit construirea de linii/zone de ceață independente.

Un controler de umiditate și temperatură încorporat (versiunile HT) asigură un control complet al condițiilor de mediu și o instalare rapidă și simplă a sistemelor de umidificare.

Despre pompele de ceață de înaltă presiune

Toate pompele noastre sunt proiectate și construite cu protecție termică și de scurtcircuit. Toate unitățile noastre profesionale vor include, de asemenea, un întrerupător de siguranță pentru apă scăzută, care împiedică funcționarea unității în cazul unei alimentări insuficiente cu apă. Aceste îmbunătățiri fac din gama noastră de pompe cele mai bine protejate și cu cel mai înalt grad de protecție de pe piață!

Pompele noastre de ceață utilizează un motor cu turație redusă, cu 4 sau 6 poli. Acest lucru reduce viteza de funcționare a pompei goale și reduce zgomotul și vibrațiile, menținând în același timp presiunea și debitul necesar. Cele mai multe dintre pompele noastre sunt disponibile la 115V sau 230V.

Oferim, de asemenea, un sistem specializat de control integrat al climei (controler HT). Controlerul este însoțit de un senzor la distanță care automatizează operațiunile pe baza unor setări programabile de temperatură și umiditate. Pompa este concepută pentru a se potrivi tuturor ventilatoarelor noastre de ceață.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții personalizate, construim pompele noastre de ceață pentru o mare varietate de aplicații care dispun de controale personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Pompele noastre de serie personalizate pot fi construite pentru tensiuni de la 115V la 575V trifazat. Sunt disponibile și componente suplimentare, cum ar fi supape electrice de zonă, supape de golire și întrerupătoare de siguranță, iar aceste unități pot include utilizarea unei unități cu frecvență variabilă (VAR sau VFD) pentru aplicații cu mai multe zone.

Specificații tehnice

Pump type Flow rate Nozzles* Volt
MISTMATIC lpm / gpm min. / max. V-Hz
0.5-2.5/70 0.5 – 0.1 5 – 30 230-50/60
2.5-5/70 5 – 1.3 10 – 60 230-50/60

Available as „STANDARD” and „HT” (with digital humidity+temperature controller) versions.
* 0.008″ Nozzles (0.20 mm)