Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Umidificator centrifugal MiniNEB

TVA inclus

Umidificator centrifugal MiniNEB

Umidificator centrifugal de cameră cu suporturi de suspendare sau de instalare pe perete incluse.

Capacitate: (1,2 L/oră) 0,33 ml/sec la 50 Hz
Alimentare electrică monofazată 230 V, 50/60 Hz
Temperatura de lucru +1 °C … +35 °C

CUOGHI
Umidificator centrifugal MiniNEB

siguranță și eficacitate

Umidificatorul MINI NEB funcționează după același principiu de funcționare ca și modelul mai mare și are o capacitate de 1,0 L/oră. Aparatul este echipat cu un recipient de apă de numai 0,055 L, de mărimea unui pahar, care se golește atunci când aparatul se oprește: cantitatea de apă care rămâne în interiorul umidificatorului este redusă la minimum și, în consecință, șansele de formare a mucegaiului și a bacteriilor periculoase sunt minime. Poate funcționa atât cu apă de la robinet, cât și cu apă demineralizată. Acest aparat este utilizat în medii precum serele mici sau celulele de depozitare a fructelor și legumelor, este livrat standard cu toate suporturile necesare pentru instalare, atât suspendate, cât și pe perete.

  • CAPACITATEA DE ATOMIZARE 1,1 L/h
  • PUTERE ABSORBITĂ 23 W
  • TENSIUNE DE ALIMENTARE 230V, 50Hz
Umidificator centrifugal MiniNEB

CARACTERISTICI:

Compact

soluția pentru umidificarea eficientă a încăperilor mici, de până la 150 de metri cubi.

Descărcare automată a apei

fără reziduuri de apă stagnantă în interior atunci când mașina se oprește.

Siguranță

concepute pentru a preveni pe cât posibil formarea de mucegai și bacterii în interior.

CARACTERISTICILE UMIDIFICATORULUI ADIABATIC

Umidificatoarele adiabatice din seria Neb sunt aparate de mediu care nebulizează apa prin forță centrifugă. Acestea sunt unități autonome care nu necesită echipamente auxiliare, cum ar fi pompe de înaltă presiune sau aer comprimat. Apa fin pulverizată este introdusă în mediul înconjurător unde se evaporă rapid umidificându-l și răcindu-l.

SIMPLITATE ȘI PERFORMANȚĂ

Aceste umidificatoare adiabatice sunt concepute pentru a fi ușor de instalat, ușor de controlat și curățat, sunt echipate cu un filtru de aer care reduce frecvența întreținerii necesare pentru a menține eficiența dispozitivului la un nivel ridicat. Aparatele pot fi instalate pe perete sau suspendate, toate suporturile necesare sunt furnizate standard.

SIGURANȚĂ ȘI EFICIENȚĂ

Aceste dispozitive contracarează în mod eficient problema legată de formarea mucegaiului și a bacteriilor în apa stagnantă: recipientul de apă, care se umple în timpul funcționării, este de dimensiuni extrem de mici (aproximativ un pahar) și este golit automat atunci când aparatul se oprește, minimizând cantitatea de apă care rămâne în interiorul dispozitivului. În plus, dimensiunea mică a recipientului permite o înlocuire foarte rapidă a apei pulverizate, asigurând intrarea în mediul înconjurător a unei ape mereu proaspete și curate.

COSTURI REDUSE

Aceste umidificatoare adiabatice sunt extrem de simple, au costuri reduse de instalare, exploatare și întreținere, asigură o funcționare prelungită fără a fi nevoie de intervenții importante pentru o perioadă lungă de timp. Acestea pot funcționa atât cu apă normală de rețea, cât și cu apă demineralizată.

CARACTERISTICI

  • CAPACITATEA DE ATOMIZARE 1,1 L/h
  • PUTERE ABSORBITĂ 23 W
  • TENSIUNE DE ALIMENTARE 230V, 50Hz