Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Dezumidificator cu rotor desicant FISAIR DFRIGO

TVA inclus

Dezumidificator cu rotor desicant FISAIR DFRIGO

Dezumidificatoare pentru procese refrigerate. Fără gheață, fără pierderi de energie

Caracteristicile dezumidificatoarelor DFRIGO pentru procese refrigerate:

Mai puțină energie pentru a usca aerul, datorită rotorului desicant combinat unic și sistemului de recuperare a căldurii.
Mai puțină energie pentru a mișca aerul, datorită ventilatoarelor eficiente cu tehnologie EC.
Mai puține pierderi de energie, datorită incintei sale cu întreruperi termice.
Mai puține complicații de instalare și întreținere, datorită designului său și controlului integrat.
Mai puțină gheață, mai multe beneficii economice, mai multă siguranță pentru lucrători și mai multe economii de energie pentru mediu.

FISAIR
Dezumidificator cu rotor desicant FISAIR DFRIGO
The compact solution

Dezumidificatoarele DFRIGO pentru procese refrigerate sunt concepute pentru a reduce umiditatea în încăperi sau procese care necesită refrigerare. Aceste sisteme se caracterizează printr-o izolație termică ridicată, un design robust și o eficiență energetică de top în domeniul lor. Nu numai că au nevoie de mai puțină energie pentru a mișca și usca aerul, dar există, de asemenea, mai puține pierderi de energie datorită designului incintei lor cu întreruperi termice.

Gama noastră de dezumidificatoare DFRIGO acoperă nevoile unui număr mare de procese refrigerate în care umiditatea mediului ambiant reprezintă o problemă. Ușurința instalării și întreținerii, designul lor și capacitatea de control integrat fac din DFRIGO cele mai bune dezumidificatoare pentru procese refrigerate, logistică, medii, rafturi și vitrine frigorifice, precum și pentru tuneluri de congelare sau camere frigorifice.

Aceste dezumidificatoare au fost gândite și proiectate pentru a preveni formarea gheții și a înghețului, ceea ce le face aparate mai sigure, deoarece evită defecțiunile sau accidentele de muncă cauzate de gheață. Acestea economisesc o mare cantitate de energie, ceea ce se traduce printr-un beneficiu economic mai mare și, în sfârșit, și mergând mai departe, cresc calitatea produselor refrigerate. Descoperiți calitatea lor și lăsați-vă surprinși de performanța lor.

Caracteristici ale dezumidificatoarelor de proces refrigerate DFRIGO:

Mai puțin înseamnă mai mult:
  • Mai puțină energie pentru a usca aerul, datorită rotorului desicant combinat unic și sistemului de recuperare a căldurii.
  • Mai puțină energie pentru a mișca aerul, datorită ventilatoarelor eficiente cu tehnologie EC.
  • Mai puține pierderi de energie, datorită incintei sale cu întreruperi termice.
  • Mai puține complicații de instalare și întreținere, datorită designului său și controlului integrat.
  • Mai puțină gheață, mai multe beneficii economice, mai multă siguranță pentru lucrători și mai multe economii de energie pentru mediu.