Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Dezumidificator cu rotor desicant FISAIR DFRA

TVA inclus

Dezumidificator cu rotor desicant FISAIR DFRA

Aceste dezumidificatoare de aer cu rotor desicant se caracterizează prin eficiență energetică, deoarece funcționează cu un consum foarte redus și cu performanțe ridicate în filtrarea aerului.

Unități extrem de fiabile cu capacități de uscare de la 4 la 42 kg/h și debite de aer uscat de la 700 la 6.000 m3/h.
Unități modulare pentru adăugarea de componente opționale
Cu ajutorul opțiunilor de reactivare:
Electricitate
Abur
Arzător de gaz natural cu ardere directă.
Serpentine combinate (abur + electricitate)

FISAIR
Dezumidificator cu rotor desicant FISAIR DFRA

design and efficiency

Dezumidificatoarele de aer cu rotor desicant DFRA elimină umezeala din aer și controlează umiditatea atât în aplicații comerciale, cât și industriale. Acestea funcționează cu ajutorul unui rotor desicant din gel de silice de înaltă performanță care atrage și reține vaporii de apă cu ușurință și eficiență. Astfel, atunci când aerul încărcat cu vapori sau particule umede intră în roată, materialul desicant îl filtrează, reținând toată umiditatea și expulzând-o din nou sub formă de aer uscat.

Aceste dezumidificatoare de aer cu rotor desicant se caracterizează prin eficiență energetică, deoarece funcționează cu un consum foarte redus și cu performanțe ridicate în filtrarea aerului. În plus, la Fisair, comercializăm echipamente sigure, care respectă cerințele de siguranță, sănătate și igienă, astfel că rotoarele care încorporează dezumidificatoarele noastre sunt testate împotriva bacteriilor și ciupercilor.

De asemenea, unitățile noastre contribuie la menținerea unor condiții climatice favorabile, atât de mult încât sunt ușor de adaptat la sistemele de aer condiționat. Compacte, sigure și de cea mai bună calitate, dezumidificatoarele noastre de aer cu rotor desicant obțin cea mai bună atmosferă în orice spațiu, eliminând coroziunea, mucegaiul sau petele care pot fi cauzate uneori de umiditate. Sunt compacte și ușor de întreținut, ceea ce le face alegerea perfectă pentru a obține cele mai bune condiții climatice în orice spațiu.

CARACTERISTICI:

  • Capacități de uscare de la 4 la 42 kg/h (*) și curenți de aer uscat de la 450 la 6.000 m3/h.
  • Cea mai mare capacitate de uscare combinată cu o fiabilitate enormă.
  • Gamă versatilă, cu o capacitate uriașă de adaptare la cerințe specifice și o mare varietate de opționale.
  • Ușor de adaptat pentru utilizarea împreună cu unitățile de tratare a aerului.