Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Dezumidificator pentru piscine SP-46

TVA inclus

Dezumidificator pentru piscine SP-46

Aceste dezumidificatoare pentru piscine de interior se instalează pe perete, în încăperea care urmează să fie dezumidificată, cu ajutorul suporturilor care sunt furnizate împreună.

VOLUME INDICATIVE DE MANIPULARE 900 m³
CAPACITATE DE CONDENSARE 86,9 L/24 h
TEMPERATURA DE LUCRU +10 / +32 °C

CUOGHI
Dezumidificator pentru piscine SP-46

design and efficiency

Aceste dezumidificatoare pentru piscine de interior se instalează pe perete, în încăperea care urmează să fie dezumidificată, cu ajutorul suporturilor care sunt furnizate împreună.

Setările se fac prin intermediul unui panou practic cu butoane "soft touch", care poate fi îndepărtat prin cablu și instalat separat de aparat.

Cablajul intern este conceput pentru a instala și gestiona toate accesoriile disponibile și include în mod standard un senzor de umiditate și un senzor de temperatură; și acesta este, de asemenea, detașabil prin intermediul cablului furnizat.

Datorită controlului electronic, aparatul poate fi utilizat pentru dezumidificare, pentru reciclarea aerului și, în cazul utilizării accesoriilor de încălzire disponibile separat, pentru încălzirea încăperii.

Aceste funcții pot fi realizate separat sau în același timp, în funcție de necesități. Linia exclusivistă și elegantă se adaptează cu ușurință la încăperi particulare, cum ar fi piscinele interioare, spa-urile, muzeele, depozitele.

  • VOLUM DE MANIPULARE 900 m³
  • CAPACITATEA DE CONDENSARE 86,9 L/24 h
  • TEMPERATURA DE FUNCȚIONARE +10 / +32 °C

CARACTERISTICI:

Capacitate mare de condensare 86,9 l/24h

Siguranță: concepute pentru a funcționa în mod eficient și sigur în medii de piscină.

Ecologic: Utilizarea gazului refrigerant ecologic face ca aceste aparate să fie extrem de ecologice.

CONSTRUCȚIE:

Atât caroseria, cât și cadrul sunt realizate în întregime din tablă galvanizată: robustețea metalului și acoperirea ulterioară cu pulbere la temperaturi ridicate fac ca aceste dispozitive să fie potrivite pentru cele mai grele utilizări și conferă mașinilor calitate și robustețe în timp. De asemenea, schimbătoarele sunt protejate prin vopsire: acest tratament apare din necesitatea de a le proteja în spațiile cu piscină, unde clorul prezent în aer este foarte agresiv față de metale precum cuprul, aluminiul și fierul. Aparatele trebuie instalate pe perete și sunt livrate cu toate suporturile necesare pentru asamblare. Designul exclusivist și elegant va îmbogăți mediile în care va fi instalat dezumidificatorul, cum ar fi piscinele, făcându-le și mai confortabile și mai plăcute de trăit.

COMPONENTE

Toate aparatele au fost studiate și testate cu atenție; componentele individuale care alcătuiesc motorul propriu-zis al dezumidificatorului au fost selectate pentru a funcționa eficient și permanent. Utilizarea compresoarelor rotative a permis reducerea consumului și optimizarea performanțelor, schimbătoarele au fost vopsite pentru a fi protejate împotriva clorului

CONTROL ELECTRONIC

Noul control electronic optimizează funcționarea dezumidificatorului, în timp ce senzorul intern de umiditate, furnizat în mod standard pe toate modelele, face ca aparatul să funcționeze doar atunci când este necesar, optimizând consumul. Panoul de control și senzorii de temperatură și umiditate sunt la distanță de utilizator în timpul instalării. De asemenea, funcția de dezghețare dinamică reduce la minimum timpul necesar pentru a îndepărta gheața de pe schimbătorul de aer, o funcție necesară pentru a menține un nivel ridicat de eficiență a aparatului la cele mai scăzute temperaturi. Dezumidificatorul este proiectat pentru a gestiona accesorii auxiliare atunci când este instalat.

FILTRU DE AER

Această componentă este disponibilă în mod standard pe toate modelele SP. Filtrul de aer împiedică murdăria să ajungă la schimbătoarele de aer și, prin urmare, menține eficiența mașinii la un nivel ridicat în timp. Pentru curățare, filtrul este ușor de dezasamblat: poate fi curățat cu un aspirator, cu aer comprimat sau chiar spălat în apă.

CARACTERISTICI

SP32 SP46 SP72
Operating temperature range [°C] +10 … +32 +10 … +32 +10 … +32
Operating humidity range [U.R.%] (not condensing) 40 … 100 40 … 100 40 … 100
Defrosting Normal Normal Normal
Condensation Capacity [L/24 hour] at 30°C, 80% R.H. 52,2 86,9 118,6
Condensation Capacity [L/24 hour] at 25°C, 65% R.H. 32,3 55,9 73,4
Air Flow [m³/hr] 600 680 740
Power Supply 230 V / 50 Hz 230 V / 50 Hz 230 V / 50 Hz
Absorbed Current (maximum) [A] 3,4 5,1 8,6
Absorbed Power (maximum) [W] 690 1140 1910
Refrigerant R32 R32 R32
Noise Level at 1 meter [dBa] 57 59 59
Dry weight [Kg] 68 72 77
Dimensions W x H x D [mm] 1174×824×320 1174×824×320 1174×824×320