Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Dezumidificator cu rotor desicant FISAIR DFRB

TVA inclus

Dezumidificator cu rotor desicant FISAIR DFRB

Dezumidificatoarele compacte DFRB încorporează un rotor desicant din silicagel cu performanțe maxime în reținerea vaporilor de apă în fluxul de aer prelucrat. În plus, rotația acestuia realizează o uscare continuă și uniformă.

Caracteristici ale dezumidificatoarelor de aer cu rotor desicant compact DFRB:

Capacități de uscare de la 0,5 la 4,2 kg/h (*) și debite de aer uscat de la 140 la 700 m3/h.
Serie compactă din oțel inoxidabil, gata de funcționare.
Încălzitoare inteligente.
Rotor desicant cu sector de recuperare a căldurii.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

FISAIR
Dezumidificator cu rotor desicant FISAIR DFRB
Dezumidificatoare compacte

Dezumidificatoarele compacte din gama noastră DFRB reprezintă cea mai bună soluție pentru obținerea condițiilor ideale de aer pentru orice tip de instalație. Acest lucru se datorează faptului că designul lor minimizează dimensiunile, iar materialul lor, oțel inoxidabil, face din aceste dezumidificatoare o opțiune de înaltă calitate.

Dezumidificatoarele compacte DFRB încorporează un rotor desicant din silicagel cu performanțe maxime în reținerea vaporilor de apă în fluxul de aer procesat. În plus, rotația acestuia realizează o uscare continuă și uniformă.

Dezumidificatoarele compacte DFRB au beneficii mari de performanță, cum ar fi recuperarea căldurii și o capacitate mare de uscare. În plus, acestea absorb umiditatea din aer foarte eficient și fără a ocupa un spațiu mare.

Umezeala din aer poate încetini procesele de producție, provocând coroziune, condensare sau chiar mucegai și alterând proprietățile materialelor utilizate. În plus, lipsa condițiilor de aer adecvate în anumite procese de depozitare și transport poate duce la defectarea lanțului de distribuție. La Fisair suntem conștienți de nevoile sectorului industrial pentru a îmbunătăți aceste servicii. Din acest motiv, lucrăm pentru a oferi soluții diferite care să se adapteze la nevoile fiecăruia dintre clienții noștri, având întotdeauna ca punct de plecare calitatea, eficiența și eficacitatea.

Caracteristici ale dezumidificatoarelor de aer cu rotor desicant compact DFRB:

  • Capacități de uscare de la 0,5 la 4,2 kg/h (*) și debite de aer uscat de la 140 la 700 m3/h.
  • Serie compactă din oțel inoxidabil, gata de funcționare.
  • Încălzitoare inteligente.
  • Rotor desicant cu sector de recuperare a căldurii.