Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Dezumidificator profesional Nader Yard PRO

TVA inclus

Dezumidificator profesional Nader Yard PRO

Dezumidificator pentru construcții cu țeavă de racordare continuă la 38 mm de la sol, umidostat electronic, panou de comandă cu butoane soft touch, contor de ore parțial și total, filtru de aer, dispozitiv de dezghețare a gazelor fierbinți, roți mari Ø200 mm

Condiții de lucru: +2°C…+32°C, 35…100%HR (fără condensare).
Capacitate: 81 L/24 ore la 30°C, 80% U.R.
Alimentarea cu energie electrică: monofazată 230 V, 50 Hz.

CUOGHI
Dezumidificator profesional Nader Yard PRO

design and efficiency

Dezumidificatoarele profesionale din seria YARD sunt unități cu circuit de refrigerare care, introduse în încăperea ce urmează a fi dezumidificată, recirculă aerul scăzând treptat umiditatea până la valoarea dorită. Scăderea umidității aerului sustrage treptat umiditatea și din pereți și din toate materialele conținute în încăpere. Toate aparatele funcționează cu gaze reci ecologice, în conformitate cu cele mai recente reglementări europene.

NADER YARD PRO, cu o capacitate foarte mare de dezumidificare de 80 L/24h, este dedicat celor mai solicitante situații și în care este necesară o acțiune rapidă de dezumidificare fără compromisuri. Putere și eficiență combinate cu transportabilitate ușoară, suprapunere și ușurință în utilizare.

Datorită capacității sale foarte mari de dezumidificare, acest model nu are un rezervor de colectare, ci un accesoriu practic pentru conducta de evacuare directă a apei condensate, plasat lateral față de mașină și la o înălțime de 35 cm de la sol.

  • VOLUME INDICATIVE DE MANIPULARE 900 m³
  • CAPACITATEA DE CONDENSARE81 L/24 h
  • TEMPERATURA DE LUCRU E+2 / +32 °C

CARACTERISTICI:

Capacitate mare

81 L/24h

Transportabil

Roțile cu diametru mare permit deplasarea ușoară chiar și pe terenul accidentat al șantierelor de construcții, iar mânerul exclusiv retractabil poate fi pliat cu ușurință, reducând volumul mașinii.

Ecologic

Consumul redus și utilizarea gazului refrigerant ecologic fac ca aceste dispozitive să fie extrem de ecologice.

CONSTRUCȚIE

Toate aparatele au fost studiate și testate cu atenție, iar componentele individuale care alcătuiesc inima dezumidificatorului au fost selectate pentru a funcționa eficient și durabil. Utilizarea compresoarelor rotative a permis reducerea consumului și optimizarea performanțelor, dezghețarea cu gaz cald permite dezumidificatorului să funcționeze până la +2°C.


CONTROL ELECTRONIC

Controlul nou și modern, împreună cu umidostatul electronic, standard pe toate modelele, optimizează utilizarea dezumidificatorului, făcându-l să funcționeze doar atunci când este necesar. Panoul de control a fost plasat într-o poziție convenabilă și ușor accesibilă pentru utilizator, care poate seta gradul de umiditate dorit prin intermediul butoanelor "soft touch". Pentru o siguranță maximă a operatorului, toate comenzile sunt de joasă tensiune. De asemenea, funcția de dezghețare dinamică reduce la minimum timpul necesar pentru a îndepărta orice fel de gheață din schimbător, o funcție necesară pentru a menține un nivel ridicat de eficiență a aparatului la cele mai scăzute temperaturi. În mod standard, controlul electronic gestionează două numărători, unul resetabil și unul cumulativ: indispensabil și practic pentru închiriere.


REZERVOR DE APĂ

Apa sustrasă din aerul ambiant este colectată în rezervorul (acolo unde este prevăzut) echipat cu un flotor care oprește dezumidificatorul atunci când este plin. În plus, aparatele sunt pregătite în mod standard pentru instalarea evacuării continue: la comoditatea de a nu mai fi nevoiți să goliți rezervorul, se flanchează siguranța flotorului care, în orice caz, în caz de funcționare defectuoasă a evacuării, va opri dezumidificatorul cu rezervorul plin. YARD PRO, având în vedere capacitatea sa ridicată, nu este echipat cu un rezervor, ci cu un sistem practic de evacuare continuă a condensului, situat la înălțimea de 35 cm de la sol, pentru a facilita introducerea unui rezervor de colectare adecvat.


FILTRU DE AER

Această componentă este disponibilă în mod standard pe toate modelele. Filtrul de aer împiedică murdăria să ajungă la schimbătoarele de aer și, prin urmare, menține ridicată eficiența mașinii în timp. Pentru curățare, filtrul este ușor de demontat: poate fi curățat cu un aspirator, cu aer comprimat sau, în cel mai rău caz, chiar spălat în apă.

PERSONALIZĂRI

Mașinile pot fi personalizate la cerere. De exemplu, este disponibilă pompa de evacuare continuă a condensului, care vă permite să evacuați apa care depășește diferența de înălțime chiar și cu câțiva metri. De asemenea, este posibilă adaptarea mașinilor la nevoile particulare ale clienților pentru a le face mai conforme cu marca lor.

CARACTERISTICI

NADER MIDI YARD NADER YARD NADER YARD PRO
Indicative air handling volume [m³] 300 600 800
Operating temperature range [°C] +2 … +32 +2 … +32 +2 … +32
Operating humidity range [U.R.%] (not condensing) 40 … 100 40 … 100 40 … 100
Defrosting Hot gas Hot gas Hot gas
Condensation Capacity [L/24 hour] at 30°C, 80% R.H.
Condensation Capacity [L/24 hour] at 25°C, 65% R.H.
Air Flow [m³/hr] 300 600 850
Power Supply 230 V / 50 Hz 230 V / 50 Hz 230 V / 50 Hz
Absorbed Current (maximum) [A]
Absorbed Power (maximum) [W]
Refrigerant R290 R454C R454C
Noise level at 1 meter [dBa]
Dry weight [Kg]
Dimensions W x H x D [mm] (folded handle) 559 × 676 × 468 697 × 830 × 503
Dimensions W x H x D [mm] (extended handle) 559 × 901 × 468 697 × 1045 × 503
Condensate tank capacity [L] 6 6
Availability Soon Soon Soon