Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Pompa de inalta presiune pulverizare Breezy

TVA inclus

Pompa de inalta presiune pulverizare Breezy

Aceste serii de pompe de înaltă presiune de uz casnic sunt soluția potrivită, de înaltă calitate și cu un standard de siguranță ridicat, pentru toate cerințele de realizare a sistemelor profesionale de ceață cu debite cuprinse între 0,5 și 0,9 l/min cu motor electric monofazat.

TECHNO COOLING
Pompa de inalta presiune pulverizare Breezy

Aceste serii de pompe de înaltă presiune de uz casnic sunt soluția potrivită, de înaltă calitate și cu un standard de siguranță ridicat, pentru toate cerințele de realizare a sistemelor profesionale de ceață cu debite cuprinse între 0,5 și 0,9 l/min cu motor electric monofazat. Componentele de înaltă calitate, cum ar fi pistoanele ceramice, capul din aluminiu, garniturile profesionale de lungă durată, asigură o funcționare lină și o fiabilitate de lungă durată.

Cronometrul nostru digital încorporat oferă un control complet al eficienței sistemului de ceață prin ajustarea directă a frecvenței de pulverizare a ceții, sporind avantajele privind consumul de apă și energie, cu economii de până la 70% dacă se compară cu sistemele standard.

Această pompă este potrivită pentru sistemele de răcire exterioare mici și medii datorită programării speciale a temporizatorului încorporat care vă permite să setați ciclurile de lucru și de pauză în câteva secunde. Electrovalva sa de golire automată permite o golire perfectă a conductei și asigură performanțe optime ale sistemului anti-picurare. Motoarele electrice QES asigură o eficiență maximă, cu un consum de energie cât mai mic și o funcționare silențioasă.

Despre pompa de ceață de înaltă presiune

Toate pompele noastre sunt proiectate și construite cu protecție termică și de scurtcircuit. Toate unitățile noastre profesionale vor include, de asemenea, un întrerupător de siguranță pentru apă scăzută care împiedică funcționarea unității în cazul unei alimentări insuficiente cu apă. Aceste îmbunătățiri fac din gama noastră de pompe cele mai bine protejate și cu cel mai înalt grad de protecție de pe piață!

Pompele noastre de ceață utilizează un motor cu turație redusă, cu 4 sau 6 poli. Acest lucru reduce viteza de funcționare a pompei goale și reduce zgomotul și vibrațiile, menținând în același timp presiunea și debitul necesar. Cele mai multe dintre pompele noastre sunt disponibile la 115V sau 230V.

Oferim, de asemenea, un sistem specializat de control integrat al climei (controler HT). Controlerul este însoțit de un senzor la distanță care automatizează operațiunile pe baza unor setări programabile de temperatură și umiditate. Pompa este concepută pentru a se potrivi tuturor ventilatoarelor noastre de ceață.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții personalizate, construim pompele noastre de ceață pentru o mare varietate de aplicații care dispun de controale personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Pompele noastre de serie personalizate pot fi construite pentru tensiuni de la 115V la 575V trifazat. Sunt disponibile și componente suplimentare, cum ar fi supape electrice de zonă, supape de golire și întrerupătoare de siguranță, iar aceste unități pot include utilizarea unei unități cu frecvență variabilă (VAR sau VFD) pentru aplicații cu mai multe zone.

Technical Specifications

Pump type Flow rate Nozzles* Volt
Breezy lpm / gpm min. / max. V-Hz
0.5/70 0.5 – 0.13 8 – 10 230-50
0.9/70 0.9 – 0.24 16 – 20 230-50